2013. november 13., szerda

Relax, take it easy

Persze, igyekszem ehhez az egészhez reálisan, józan ésszel hozzáállni, de mégiscsak az jut eszembe, hogy milyen fun lenne tanítani. Mert most (még) hiszem, hogy lehetek jó, lelkes tanár, aki élvezi a munkáját, és mellette teljes életet él. És tessék, ők a példaképeim:

Azok ott békák!


10 megjegyzés:

  1. Az első képet nem tudom, hova tenni. De ismerős valahogy.
    A második nem a Rossz Tanárból van? - Epikus kaland az a film, néhol röhögve mondtam a körülöttem ülőknek a moziban, "tuti tuti ilyenek voltak a tanáraim.." - Igaz a végére jó tanárnéni lett, de erről a képről valami zene jut eszembe. "Szexi tanárnéni.." vagy mi. :)
    Ha lelkes és teljes életet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az első kép Zooey Deschanel a New Girl-ből, egy nagyon őrült lányt játszik benne. :) Igen, a második a Bad Teacher-ből van.
      Persze remélem mindenkinek lejön hogy viccelek. A lazasággal mondjuk nem.

      Apu már azzal indított reggel, hogy de ugye az iskolába nem veszel fel miniszoknyát? Nem is értem, miért mondja, úgy szerintem sokkal hatékonyabb lennék. :)

      Törlés
    2. Persze, de viccnek fele se tréfa.

      Zooey Deschanel, New Girl. Sokan ajánlották már, lehet bele kellene néznem. :)

      Amúgy lehet hatékonyabb lennél, a volt középiskolás matek tanárnőm is hasonló öltözékkel keltette fel az érdeklődésem. Igaz, a matek sose lett a kedvencem. A tanár néni egy-két évvel volt idősebb nálam. - Blúz dekoltázs, mini szoknya, magassarkú és már is érdekesebb lesz az óra. Legalábbis a hormonokkal teli fiúknak. :)

      Törlés
    3. Nézd meg, nagyon vicces, bár szerintem meglehetősen csajos.

      Törlés
    4. Nekem eddig férfiak ajánlották, szóval szerintem annyira nem lehet csajos. - vagy lehet a srácokban van a hiba.. a Gossip Girlt is szerettem, hiába.. lehet velem van a baj. :)

      Törlés
  2. volt még egy ilyen témájú film, Michelle Pfeifferrel, nem annyira poénos, inkább elgondolkodtató, neki konkrétan harminc elhanyagolt,határozottan rossz magaviseletű feka és mexikói bevándorló kamaszgyerekkel sikerült végül megkedveltetnie az irodalmat, ha jól emlékszem. nem konvencionális technikái voltak, és a végén bejött, hiszen hollywoodi filmről beszélünk:) http://www.imdb.com/title/tt0112792/?ref_=nm_flmg_act_23

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, láttam, emlékszem rá. Tippelem hogy itt azért nem ilyen súlyos a helyzet. :)

      Törlés
  3. szeirntem angol tanárnak a legjobb lenni, mert a tanár mindig elolvashatja a fogalmazásokat, amikben mindenki leír mindenféle dolgot magáról, ami szerintem biztos izgalmas :D
    biztos jó lesz! és egyébként is, a tanárok most kaptak fizetésemelést, az időzítés is kiváló!

    VálaszTörlés
  4. A tanítás jó és inspiráló, ha valaki így gondolkodik róla, mint Te, pont olyannak való, pontosabban pont az ilyen tanárokra lenne szükség az iskolákban. Tégy jót velük! :)

    VálaszTörlés
  5. De azért feltelek kicsit, nem elfelejtve, hogy egy nem túl johiru kozepiskolarol van szo, tele ontudatos az "én mindent jobban tudok, nekem ne mondja meg senki, a tanarno szexi " nulltapasztalt kamaszokkal, az eletuk hajnalan.

    VálaszTörlés