2013. december 5., csütörtök

Pretty, colourful & happy

Inkább nem mesélem el a napomat. :) 
Itthon már persze jó, de annyi agyi kapacitásom maradt körülbelül, hogy vacsit főzzek, töltsek magamnak egy pohár vörösbort, TV Paprikát bambuljak, és képeket nézegessek a Pinteresten - iszonyúan jólesik teljesen kikapcsolni, és mindenféle igen kevéssé intellektuális dologra koncentrálni. Úgyhogy ti is ilyesmit kaptok.  

Én tudom, hogy lányoknak nem nehéz ajándékot adni, de mégis, azért összeszedtem néhány olyan ajándékot, aminek személy szerint én nagyon örülnék. Hátha a barátnőtök, testvéretek is!

1. Mylo, a szempárna

Mindenkit nagyon irigylek aki teljesen be tudja sötétíteni a hálószobáját. Én nem vagyok ilyen szerencsés, viszont a szemmaszkom megoldotta ezt a problémát, reggel, ha aludhatok még tovább, vagy a hétvégi sziesztához - csak felhúzom, és mint a kismadár, akinek letakarták a kalitkáját, már alszom is! Bár nekem nem ilyen dizájnos darabom van, de a Mylo készít olyan párnácskákat, amik nem elég hogy sötétítőként funkcionálnak, de ezen felül nyugtatnak is, mivel levendulával vannak töltve, és ami a legfontosabb, gyönyörűek! Bárkinek - fiúnak, lánynak, nagymamának, pasinak - adható, és én is kérek ilyet karácsonyra! Tippelhettek, melyiket szeretném a három közül.



Itt találod: Dec. 8. - Wamp Dec. 15. -Wamp Dec. 22. -Wamp 
Ár: 3900ft

2. Body Shop

Tapasztalatból tudom, sokszor adtam már ajándékba, egy tusfürdő-testvaj szinte minden nőnél telitalálat. Az én kedvenceim az olivás és a mangós változatok, de most láttam, hogy van már mézes és mandarinos is, a csokisról meg a sheavajasról meg már nem is beszélve, és persze ízlések és pofonok. 


Itt találod: Aréna Pláza
Ár: tusfürdő: 1690ft body butter: 4990ft

4. O.P.I. 

Itthon is van már O.P.I., amit én egy nagyon jó körömlakknak tartok. És annyi gyönyörű szín van belőle... Nem lehet vele mellélőni. Én az utóbbi egy hónapban két barátnőmnek is adtam szülinapra, és jó volt látni az örömöt, amit okoztam. 


Itt találod: Douglas parfümériák
Ár: 2800ft

4. Széchenyi fürdő

Közhely, hogy ajándékozzunk élményt, de tényleg, lehet annál jobb ajándékot kitalálni? 
Én tervezem, hogy az egyik legjobb barátnőmet a két ünnep közt elviszem a Széchenyi fürdőbe, és reményeim szerint majd a hóbuckák közt ülünk majd a gőzölgő vízben. Én annyi mindenkitől hallom, hogy sosem járt még ott - a legeslegnagyobb hiba amit el tudok képzelni. Azonnal pótlandó. 


Itt találod: :)
Ár: 4100ft

Na ennyire futotta ma este, de legalább magamat elszórakoztattam. :)

1 megjegyzés: