2014. április 9., szerda

Bolond szél

Mondanám, hogy szupi kis nap volt, de fúúúúj. Az egyik órán úgy viselkedtek a gyerekek, hogy összepakoltam a cuccom 10 perccel hamarabb, és köszönés nélkül kijöttem. És képzeljétek, az egész csoport utánam jött, kihívattak a tanáriból, bocsánatot kértek, és csoportosan megöleltek. Basszus, majdnem sírtam. Nem haragszom rájuk, de elegem lett. A következő két napot legszívesebben átaludnám. És a szél? Utálom, megőrülök tőle. 

Nem tudom, ti szoktatok-e kaját venni gyógyírként, de este indulatból beültem az autóba, és elmentem vásárolni, majd azon kaptam, hogy már egy fél órája ott állok a csokival bevont eperszemek, a jégkrémdesszertek, a finom magyar borok meg a francia sajtok előtt, és tiszta erőből válogatok. Persze közben rájöttem, hogy az ilyen dolgoktól nem leszek boldogabb, visszapakoltam minden baromságot, vettem zöldséget, gyümölcsöt, ciabattát, camembert-t, bazsalikomot, végül olyan keveset fizettem, hogy utólag megnéztem a számlát, hogy a pénztáros hölgy nem hagyott-e le valamit, de nem (I <3 lidl), és hazajöttem. Holnap és pénteken is rengeteg órám lesz, de majd csinálok varázslatos szendvicseket, meg viszek salit és gyümölcsöket mellé, és az majd helyrebillenti a dolgokat (mármint kurvára remélem).

Én vagyok a nyűgösség maga. Valami van a mai nappal, nem? 

7 megjegyzés:

  1. 1000 %. Szerencsére én is megálljt tudtam magamnak parancsolni a kajákat illetően. :-)

    VálaszTörlés
  2. Az biztos, hogy valami van... :(

    VálaszTörlés
  3. de aranyosak, h utánad mentek! de ez miattad (is) van, mert tisztelnek :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ők nagyon cukik amúgy, és tudom hogy nagyon szeretnek, én is őket, és nagyon értékeltem hogy utánam jöttek, és mondtam is nekik ezt, de nem tűrhetek el neki mindent. Csiszolódunk, na.

      Törlés
    2. tényleg azzal a lánnyal mi van, amelyik makacsoskodott múltkor?

      Törlés
  4. Válaszok
    1. A makacsoskodás nagyon cuki szó!:) Meghúzza magát, mondjuk én is kerülöm a konfliktust.

      Törlés