2014. április 9., szerda

Slow motion

Maradjunk annyiban, hogy nekem fogalmam sincs, hogyan lehet bicikli nélkül élni. Ma egy csomóan egyszerre indultunk el a suliból, és mindenki ül bele az autójába, vagy jön érte valaki, én meg kikötöm a kis járgányomat, berakom a kosárba a táskám, felülök rá, és az jut eszembe, hogy rozsdás, kopott, apukám csinálta, én festettem rá a virágokat, és mégis, sokkal-sokkal jobb, mint bármilyen autó. Tökéletesen össze vagyunk nőve.

7 megjegyzés:

  1. Amig olyan helyen dolgoztam, hogy mehettem volna, ott allandoan arrol beszeltek, hogy a korhaz udvararol, a porta mellol lopjak, szetszedik a bicajokat stb. Most pedig 60 km-re dolgozom... pedig biztos szuper lehet elsosorban hazafelé tekerni.

    VálaszTörlés
  2. Gyönyörű és egyedi a bicikli festése, a kosarad, és a táskád is!
    Én tudom miről beszélsz, én is tekertem tegnap egy keveset, és mindig olyan szabadnak érzem magam közben...

    VálaszTörlés
  3. szépike :) otthon szüleimnél én is azzal a mtb-kal közlekedem, amit még 9 évesen kaptam húsvétra /felnőtt méret persze:D/. nem lenne szívem lecserélni.

    VálaszTörlés
  4. ezt a kosarat le lehet kapni? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez a kosár kb 8 éves, valami random helyen vettem. A tesóm feleségének viszont a kutyamacskaboltban (Fressnapf) találtam tökmenő, eredetileg macskaszállításra tervezett fonott kosarat kb 3 éve, esetleg azt érdemes csekkolni.

      Törlés
    2. van kosaram, meskáról rendeltem, csak túl nagy

      Törlés