2014. április 18., péntek

Sokk

Úgy kezdtem el a bejegyzést, hogy annyira jó, hogy szombat van, de közben rájöttem, hogy nem is szombat van, hanem még csak péntek. Hát ennél kellemesebb meglepetés nem nagyon érheti az embert a reggeli ébredés után. Kivéve talán azt, hogy a tegnapi hajvágást csak álmodta, és még mindig hosszú a haja, de nem, ennyire azért nem szép az élet. 

Mindenesetre a tegnapi sokkon valamennyire túltettem magam, úgysem tudok mit csinálni, ez van, hülye apródfizurával kell átvészelnem a tavaszt, meg amilyen rövid lett, úgy tűnik, a nyarat is. I'm so sad. Vannak trükkök egyébként, nagyon nőies ruhák, kisvirágos felsők, élénk rúzs, ékszerek, meg nagyon vékonynak kell lenni hozzá, és akkor valamennyire működik. De hát komolyan, kinek van ilyesmire ideje/energiája, úgy kellett nekem ez most, mint púp a hátamra. Pont most, mikor femme fatale-t kellene játszanom, nem óvodás kisfiút.




Na megyek futni. 

4 megjegyzés:

  1. Egyre többet kacérkodom a vörös rúzs gondolatával, de még eléggé félek tőle. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem a vörös rúzsra esküszöm, hanem az élénk rózsaszín-fukszia vonalra, szerintem fiatalít, nem így a vörös. Vonulj be egy MAC-be és próbálgass!

      Törlés
    2. http://www.pinterest.com/pin/252975704039270008/

      Törlés
  2. Ó, hát ez nálam ki van zárva. :) Borzasztóan állna. :)) Szerintem a vöröset is addig ajnározom csak, míg egyszer ki nem próbálom. :)

    VálaszTörlés