2014. június 12., csütörtök

Pleasures

Na ez lett a tegnapi napból, jött a fotós barátnőm, és ettünk-ittunk, dumáltunk este 11-ig a teraszon, hát annyira jó volt. A quiche spárgás lett, ezt a receptet szoktam használni, és mivel én minden receptet megváltoztatok, került bele még egy csomó újhagyma és cottage cheese (lidlis túró-szerűség). Isteni finom volt, igazi nyári vacsi, és mivel vannak még hozzávalók, ma délután is megsütöm. Ja és ma én vagyok hivatalos ebédre a barátnőmhöz, és olaszt főz nekem. Nem is értem, miért nincsen mindig nyár.  


Ja, és a nap felfedezése. New Yorkban kókuszvizet ittam folyamatosan, mert az ott egy fillérekért kapható csoda, én érzem, ahogy iszom, hogy ez nekem valami miatt nagyon jót tesz, valami isteni nedű, de persze itthon nem kapható. De most van a Lidl-ben tök jó áron, és felvásároltam a fél készletet, beraktam a hűtőmbe, reggelire pedig 3 decit összeturmixoltam egy harmad ananásszal, és hát mmmm. Vissza kell mennem felvásárolni a készlet másik felét is. 

10 megjegyzés:

  1. jeej ne is mondd, alig várom, h beszabaduljak egy lidl-be, mert mától ázsiai napok és a kókuszvíz csak 159 forint!!! oemdzsí, hát szinte ingyé hozzám akarják vágni :D
    imádom a nyarat!!! a nyár az élet értelme :D (egy kis túlzással de ez még belefér :))

    VálaszTörlés
  2. Kókuszvíz alatt azt a cuccot értitek, amit Ázsiában úgy adnak, hogy a zöld kókuszt egy machete-vel meglékelik, szívószál bele, és hajrá? Ha ilyet lehet kapni itthon, akkor a hazafelé utamba eső összes Lidl-t kifosztom!!!!!

    VálaszTörlés
  3. elvileg csomó kókuszvizet így adnak el, hogy kb csak beleöntötték a zöld kókuszdióból a vizet a palackba :P hogy ebből mi az igazság, nem tudom. :) de igen, elvileg ez az :)

    VálaszTörlés
  4. Én ezt már nem bírom idegekkel! :)

    VálaszTörlés
  5. Kókuszvíz? Na, azt nekem is ki kell próbálnom. Ilonka, a képedtől meg erősen szenvedő üzemmódba váltottam, én is akarom. :D

    VálaszTörlés
  6. tegnap este munka után bevásároltam kókuszvízből, és rájöttem hogy más tökjó cuccok is vannak ott tökjó áron (vettem pl. szusikészítő szettet 499 Ft-ért, ebben nincs benne a lazac meg az avocado, de minden más igen) úgyhogy többet fogok oda járni- szerintem kérj a Lidltől százalékot a forgalomnövekedés után:)

    VálaszTörlés
  7. A quiche a fülemen jön már ki, de az aperol spritz... hmmm... ez már a 3. vagy 4. bejegyzésed, amiben megemlíted, hát én meg pusztuljak szomjan? :D

    VálaszTörlés
  8. Ja, én az elején finnyogtam a Lildlre, mondván az olyan csóró hely, ma meg már nem járunk máshova, csak oda, na jó, a prézlit kénytelenek vagyunk máshol beszerezni. Azért is szeretem, mert kicsi, nem olyan tankhajó, mint a valódi hipermegák, ahol mindig lezsibbadok, mire kijutok. A Lidl-ben már csukott szemmel is mindent megtalálok. Volt olyan rendes bevásárlásom, amit 25 perc alatt lerendeztem.

    VálaszTörlés