2014. június 11., szerda

Winners together and losers apart

Ma a felsőbb emeleteken már olyan meleg volt az iskolában, hogy nem hittem el, mikor bementem, és a gyerekek már annyira el vannak pilledve, hogy rosszalkodni sincs erejük. Nagyjából gyerekmegőrzésnek nevezném, amit jelenleg művelünk. Vittem be nyári zenéket, szöveggel, olyat ami szerintem fun, meg olyat is, ami szerintük az, és megtanultuk, meg lefordítottuk a szöveget, mondtam nekik, hogy pénteken megyek a helyi dizsdibe, és kikérdezem tőlük. Rövidített órák voltak hálistennek, aztán hazajöttem, ebédeltem tökfőzeléket feltét nélkül, ja, és hazafelé útközben vettem két doboz jégkrémet, egy Rákóczi túrósat meg egy belga csokisat. Na és ebéd után betelepedtünk anyuék hűvös, besötétített nappalijába, magunk elé vettük a kávét meg a jégkrémet, és megnéztük ezt a filmet, ami egész cuki volt, egyszer nézhető nyári könnyedség. Ilyen jók a nyári délutánok. 

És bár el akartam menni úszni, egy kicsit kényszerpihenőn vagyok, egyrészt mert kicsit megégtem a Balcsin, és most nem kívánja a bőröm a napot, másrészt mert tegnap nagy felhők jöttek, én meg be akartam pakolni a székeket a teraszról, amik nagy, súlyos, szuperkényelmes, fából készült monstrumok, és az egyik, amit már összehajtottam és nekitámasztottam a falnak, felborult, rá a vádlimra és a bokámra, úgy, hogy összecsuklottam, és úgy fájt, hogy majdnem sírtam, és szentül meg voltam róla győződve, hogy eltört. Szerencsére nem, de nagyon fáj, és csúnya is, borogatom, mit kell csinálni ezen kívül, hogy minél előbb elmúljon a brutál dagadt folt? Persze mindig kell valami szenvedés.

Most pedig sütök quiche-t, tudom, hogy nem praktikus bekapcsolni a sütőt a kánikulában, de azt kívánom Balcsi óta, mert Rotigotinnal emlegettük, hogy Marcipán mindig azt süt nekik, hát nekem nem süt senki, úgyhogy majd én magamnak. 

Ezt a zenét pedig így erre a csodás kánikulai szerda délutánra küldöm nektek szeretettel, mert ha forróság, akkor jó kis fekete zenék, amilyet csak ők tudnak, mondjuk egy koktél is illene mellé, hm, nem is biztos, hogy nem csinálok magamnak egyet a konyhai tevékenykedés mellé.

9 megjegyzés:

  1. többszörött bokatöröttként, és műtöttként ajánlom dagadt, zúzódott bokára a flector gélt és a jegelést, plusz fásli, ha mész valahova (bár ebben a melegben elég utálatos). jegelésre vagy egy sima zacskó fagyasztott zöldség, vagy nekem van már spéci zacskózott jéggélem, amit a fagyasztóban kell tárolni és sokáig fagyott marad. elviselhetetlen izületi vagy zúzódott fájdalomra meg van a flector por - undorító az íze és valami nagyon durva fájdalomcsillapító lehet, mert tényleg totál kiüt, de remélhetőleg neked nem olyan súlyos az állapotod... :) jobbulást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Tényleg, a bátyáméknak is van ilyen jéggéljük, el is kérem kölcsönbe. És annyira azért nem súlyos:), főleg csúnya, meg ha tapogatom és nyomkodom, akkor érezni, hogy nagyon duzzadt, és akkor fáj. Tudom, ne tapogassam. :)

      Törlés
  2. jajj, nekem ez!
    https://www.youtube.com/watch?v=wvUQcnfwUUM


    VálaszTörlés
  3. amúgy nem értem, miárt nem lehet légkondi minden ilyen helyiségben. ja.. drága.. ha mondjuk rendesen tisztítják és nem -20ra van letekerve, kifejezetten kellemes.

    VálaszTörlés
  4. nekem a dolobene ratiofarm gel a nagy kedvencem. egyszer megmentett, azóta istenítem. és fenyőillata van, mintha erdőben sétálnál lábpihentetés közben :)

    VálaszTörlés
  5. Annyira jó zenékkel ismertetsz meg!!! Köszi!!!

    Remélem, azóta leapadt a duzzanat!

    VálaszTörlés
  6. Ó, szóval emlegettetek :)* Na majd egyszer csinálok, ha eljöttök hozzám. :)

    VálaszTörlés