2014. szeptember 11., csütörtök

Bubi

Tegnap kaptam ajándékba a pasimtól egy Bubi bérletet. Kipróbáltuk, és iszonyat jó, a legjobb dolog, ami Budapesttel történhetett (mondom ezt én, a bringa-buzi). Ő pedig hivatalosan is megkapja tőlem a világ legjobb fej pasija címet.


5 megjegyzés:

  1. hú, az elég jó! de nem rossz, nehéz tekerni? én elég sokat járok bringával pesten és amikor nyáron tesztelték, csak szenvedő-anyázó arcokat láttam. vagy a kettesével, hármasával elszállított lerobbant példányokat. aztán megírták, hogy még nem adják át, aztán, hogy megint nem adják át. nem valami meggyőző. szóval véleményt!

    VálaszTörlés
  2. amiket szállítottak, az nem az volt, hogy kiegyenlítik a biciklitárolók telítettségét? ahol túl sok van onnan átviszik oda, ahol meg túl kevés.

    VálaszTörlés
  3. Én már nem csak szenvedő arccal tekerőket látok (infopark - nagykörút vonalon közlekedem). egyik ismim azt mondta, h neki legelőször fura volt, h a kosár nem fordul a kormánnyal.

    VálaszTörlés
  4. Mi is kipróbáltuk. Tök jó! Végre egy jó dolog a városban! Most vannak kedvezményes bérletek, érdemes vele spórolni: http://glurl.co/bubi

    VálaszTörlés
  5. Jut eszembe, fotós srác tényleg elég jófejnek tűnik, akárcsak a kutyája. :-)

    VálaszTörlés