2014. szeptember 12., péntek

tgif

Az új tanévben úgy éreztem, szeretnek az istenek, remek volt az órarendem, lyukas órák szinte nuku, első órák alig, simán tudtam Budapestről járni reggelente, anélkül, hogy reggel 4-kor kellett volna kelnem, valamint a legtöbb napon végeztem fél 2-kor. Igen, sajnos jól érzékelitek a múlt időt, tegnap borult az egész. Le kellett adnom egy osztályt (az egyik kedvencemet), és kaptam egy másik, kezdő csapatot, énteő mitiők stílusút, akiknek szinte csak az első és a hetedik órában van angol órájuk. Ezzel együtt jár egy csomó lyukas is. Sírni tudnék. A pasim szerint eddig volt túl jó dolgom, és a legtöbb munkahelyen alap, hogy be kell érni 8-ra, úgyhogy ne hisztizzek, megoldunk mindent. Igaza van, de jobban örültem volna, ha úgy marad minden, ahogy volt. Hüpp.

Annyira jó, hogy péntek van, egymillió dolgot akarok csinálni, például reprodukálni a Prestoban Pillanattal evett sütőtökös-tejszínes-spenótos tortellinit, meg sok időt tölteni ez ágyban, meg a kanapén, takaró alatt. Vagy süssön a nap, hogy mehessünk piacra, kutyázni meg bringázni. A kerékpáros életvitelhez nem annyira stimmel ez a szürke idő meg a rengeteg csapadék.

5 megjegyzés:

  1. nap már nem fog sütni a hétvégén sem :(
    kell normális öltözék ilyen időre is, én most ezeket próbálom beszerezni, de egy kész vagyon :(

    http://muszeresz.tumblr.com/post/97240737919/keso-oszi-teli-kollekcio

    ez hasznos minden kerékpározónak, ismerem az pasast és ő nagyon keményen nyomja a biciklis életmódot :)

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem, az a legjobb, ha alkalmazkodunk az időjáráshoz (én ma reggel belefutottam az özönvízbe, térdig elázott mindenem), úgyhogy hétvégére kizárólag benti programot tervezek, meg edzőcucc vásárlást. Azt mondják az okosok, az egész ősz és a tél is nagyon csapadékos lesz. :-(

    VálaszTörlés
  3. Ha nem nagyon indiszkrét a kérdés,miért kellett leadnod az osztályt?Furcsa így a tanév elkezdése után,főleg hogy nem arról
    van szó,hogy nem jöttök ki,és nem tudtok együtt dolgozni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Új ofőjük lett, aki angol tanár, és hogy ne csak osztályfőnöki órán találkozzon a gyerekekkel, megkapta őket angolból is. Érthető, szerintem, még ha fáj is nekem is, a kölyköknek is.

      Törlés
    2. Így érthető. Hajrá az alapozáshoz a másik csapattal meg az időbeosztáshoz!

      Törlés