2014. szeptember 4., csütörtök

Marcipán, szirénát!

Persze az ismerőseink mind nagyon kíváncsiak ránk, így tegnap egy barátnőjével kávéztunk a Bálnánál, ahová természetesen kerékpárral kívánt eljutni. Erről mondjuk voltak kétségeim, mivel a legrövidebb szoknyám viseltem épp, amiben férfi bringán nem épp a legideálisabb tekerni, és női vázon is határeset. De végül megkaptam a menő, Camping-szerű, összehajthatós bicaját (tudod, M. Gray, amilyen a barátnődnek is van), és az tökéletesen ment a szettemhez, szóval ezentúl bringázni is tudunk járni. 

Nem gondoltam volna egyébként, de a Budapesten kerékpározás eufóriát és folyamatos nevetést okozott nálam, mondjuk tény, hogy segít, hogy rutinos kerékpáros vagyok és hogy Budán végig van bringaút, a rakparton fújta a hajam a szél és nagyon szép volt a kilátás, nagyon tetszett a Várkert Bazár, a szép hegymenetes, majd lefelé suhanós utcák, meg a kilátások a délután-este további részére. Jó, mondjuk ugyanez a Hungárián gondolom kevésbé élvezetes, de most úgy vagyok vele, hogy szerintem nem mentség a nembringázásra, hogy valaki Budapesten lakik, tekerjetek hát ti is. 

A vacsihoz Pityke őrmestert néztünk. Megint annyira jó nap volt. 

6 megjegyzés:

  1. Úúú, van Strida-ja? Az tényleg elég menő ;)

    VálaszTörlés
  2. Hát én tegnap végigtekertem a lágymányositól az árpád hídig a budai oldalon a rakparton, aztán a 13. kerületben elvesztem, de végül sikerült megtalálni az utamat és 27 kilométer után hazaértem :D és szerintem nagy szél volt, legalábbis amikor én tekertem, akkor nagyon fújt, ettől a combom most meg tök lázas, izomlázas, mert nyilván nagy áttéten kell használnom nekem is azt a biciklit (különben nem is igazi edzés) :(

    de valóban tök jó tekerni a városban, (kivéve amikor simán letüdőzöm a sok kipufogógázt, az nem olyan felemelő érzés).

    VálaszTörlés
  3. Megint jó volt olvasni tőled :)

    VálaszTörlés
  4. Nincs az a pénz, hogy Bp-esten bringázzak, najó, esetleg még a budai oldalon. Szerintem életveszély:S

    VálaszTörlés
  5. Én is imádok Budapesten bringázni...éjjel még jobb :) vagy hajnalban...őőő, vagy mindig :)

    VálaszTörlés
  6. Ahogy felpattanok a bicajomra, mosolygok, és tényleg éjjel a legjobb, hajnalban még nem próbáltam :)

    VálaszTörlés