2014. október 2., csütörtök

Unwind

Egyetlen percig se féltsetek engem. Ha arról van szó, hogy Milonka fáradt és töltődésre van szüksége, akkor Milonka pillanatok alatt lemondja minden programját, beleértve a pasiját, munka után két órát tölt a kozmetikusa ágyán félálomban miközben széppé varázsolják, hazafelé vesz két tábla csokit, otthon megebédel (anyuci frissen sült hallal várt, mikor farkaséhesen hazaérkeztem), illatgyertyát gyújt, feltelepszik a kanapéra, és... És nagyjából ennyi aktivitást tervezek mára, mondjuk a blökit kicsit megsétáltatom még. 

Valamelyik nap akadt két szabad órám, elpakoltam a nyári ruháimat, és olyan rendet vágtam a ruhásszekrényemben (szín szerint csoportosítva a felsők és a pulcsik), hogy azóta is elhúzom néha a sötét üveg tolóajtót, ha arra járok, és gyönyörködöm kicsit a szép rendben, mondjuk nem sokáig szoktam tudni ezt így megtartani. A pasinak pedig eddig volt 4 db fiókja itt nálam, de a múltkor már szomorkodott, hogy a nadrágjai és a bicajos szerszámai már közös fiókon kell, hogy osztozzanak. Úgyhogy kiürítettem egy komplett szekrényt neki, és az vár majd rá meglepetésként, töküresen, ha jön. 

Annyira jó most így a lakás, hogy átrendeztük, nagyon szeretem.  

3 megjegyzés:

  1. Nah, ezt már szeressük! (Aztán, ha bátorítás kell, vagy egy váll, akkor mi itt vagyunk neked.) :) Jah, és örülni is nagyon jól tudunk veled!

    VálaszTörlés
  2. Mi a helyhiány miatt pakolunk mindig, vagy a szekrényeket rendezzük át újra és újra, hátha nyílik egy kis tér.

    De olyan jó nézegetni, ha valamit megváltoztattunk.

    Na meg a rendet a ruhák között. :) Pár hét és vége, persze. :D

    VálaszTörlés
  3. Én úgy megnéznék egy fotót a szekrényről :))

    VálaszTörlés