2015. január 4., vasárnap

Pink

Normál esetben szilveszter után már nem bírom nézni a karácsonyfát (már mikor van), és gyorsan leszedem, de idén ez a fa nagyon különleges volt, és az egész nappali ragyogott tőle - szóval mondtam a pasimnak szombaton, hogy oké, szedjük le, de találjon ki valami más csodás fényinstallációt helyette. Mert olyan szomorú búcsút inteni az ünnepeknek, meg a szünetnek, nem? Aztán az lett, hogy míg ő leszedegette a díszeket meg elcsomagolta a fát, én kitakarítottam a lakást csilivilire, és most úgy érzem, hogy tiszta lap van az otthonunkban is. Végül azért fenthagytunk egy égősort a komódon futni, hogy funkcionáljon fényforrásként meg hangulatvilágításként, de aztán lehet, hogy ebből is hip-hopp elegem lesz, és letépem. 

Vettem ma egyébként Moleskint, de nem volt már sárga, amilyenem az előző két évben volt, csak rózsaszínt kaptam. Hát nem baj, legyen ez az év rózsaszín. Holnap munka, amit azzal kezdek, hogy átköltözöm egy másik asztalra (-ba) a fal mellé, és ott majd nem lesz szomszédom, úgyhogy jobban tudok majd terjeszkedni, meg kitaláltam, hogy követem Lilit, és szép otthonosra kikreatívkodom a benti kis sarkamat, hogy praktikusabb legyen, és jobban szeressem. És viszek majd finom salit, mandarint, meg sokmagos miniszendókat, és nem járok majd le a büfébe sajtos zsemlét meg Twixet stresszenni (de tényleg). 


5 megjegyzés:

  1. Hogyhogy csak most költözöl át egy másik asztalra? Eddig nem lehetett vagy most jött az ötlet? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez bonyolult...:) Igazából nem üres az az asztal, ahova költözöm, hanem egy tesitanáré, csak ő alig van ott. Még nem tudja, hogy helyet cserélünk, de szerintem nem fog tiltakozni. :)

      Törlés
  2. Kimaradt az életemből,de miért ilyen speciális a Moleskine,hogy mindenki ilyet vesz mostanság?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Itthon nem olyan régen lehet hozzájutni, pedig nagyon híres olasz márka: "In the late 19th to early 20th centuries similar black notebooks were used by Oscar Wilde, Vincent van Gogh, Pablo Picasso, Ernest Hemingway and Henri Matisse." (Moleskine Wiki) Letisztult, szép, praktikus. Én nagyon szeretem.

      Törlés
    2. Nekem tavaly mini Moleskinem volt és nagyon szerettem, mert volt benne csupa érdekes sztori, meg emlékeztető.:)

      Törlés