2015. június 16., kedd

Are we there yet?

Köszi szépen a drukkokat, működtek, kaptam státuszt meg határozatlan idejű szerződést. Állítólag ennek nagyon kell örülni, úgyhogy nagyon örülök, bár szerintem még nem fogtam fel a dolgot. Jó, igazából eszembe jutott, hogy esetleg kaphatnék fizuemelést is, de ez sajnos nem az a munkahely. A legviccesebb, hogy a legnagyobb sikert a színes körmeim és a rocksztár múltam okozták, utóbbit maga a lelkész hozta fel, amin nem tudom elmondani, mekkorát csodálkoztam, az utolsó tippem lett volna, hogy ez a téma felbukkan majd ott. Az ülés után találkoztam egy barátnőmmel, ittunk egy hosszúlépést a Duna-parton a naplementében, megittam az utolsó kortyot, majd majdnem lefejeltem az asztalt a fáradtságtól. Ma 60 darab feleletet hallottunk, szóval nem csoda. Még holnap egy hajrá, aztán pihenhetek tanulhatok. 
graham franciose

21 megjegyzés:

  1. nagyon grat :)) ez olyan jó :)

    VálaszTörlés
  2. Megnyugtató állandóság :) Gratula! :)

    VálaszTörlés
  3. Szuper, de ez nem is lehetett máshogy. :-)

    VálaszTörlés
  4. jajj, de szuper! óriási gratula!

    VálaszTörlés
  5. Mindamellet, hogy Veled örülök, nagyon, milyen világban élünk már, hogy a határozatlannak is örülünk, "hádde-nem?"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ige, de itt a határozottnak nem örülnénk, pont az jelentené a bizonytalanságot, mert az mondjuk egy évre szólna, aztán lehetne izgulni, hogy meghosszabbítják-e. A határozatlan idejű az kvázi tugedör forevört jelent, hacsak ki nem rúgnak, az meg csak nem történik meg.

      Törlés
    2. Értem, az örömünk felhőtlen! :-)

      Törlés
    3. szerintem kevés jobb dolog van a határozatlan idejű szerződésnél :D Mondom ezt úgy, hogy én egyszer suli mellett elmentem 2 hónapra dolgozni egy helyre, amit nagyon-nagyon szerettem, ők is engem, úgyhogy maradtam végül még tovább, de 14 hónapot húztam le úgy, hogy két havonta hosszabbítottak. Hát milyen ez már.
      "Felnőttként" ezt már tuti nem vállalnám be. Tugedörforeför a legjobb. Még ha nem is lesz belőle az, de legalább a lehetőség megvan rá :)

      Törlés
  6. ez csak természetes, hogy ez történt, de azért gratulálok :)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok! Nagyon jó hír, bár nem lepődtem meg. Annyira nem lehetnek saját maguk ellenségei, h ne veled akarjanak tovább dolgozni. Szívesen lennék a diákod :-)

    VálaszTörlés
  8. Nagyon jó, gratulálok! :) De még a lelkésznek is tetszenek a körmeid. :)

    VálaszTörlés
  9. Na, erre iszunk :D puszillak és üdv a Klubban :)

    VálaszTörlés
  10. Am. a határozatlan idejű a legjobb pedagógus-berkekben :) csaxólok :) én már csak tudom :) Tavaly szeptember óta nekem is az van :)

    VálaszTörlés