2015. június 25., csütörtök

Az 1001 fröccs éjszakája part 2

Szóval vizslás fiú jobbra el, én meg ott maradtam a pultnál állva egyedül. De persze Milonkát nem kell félteni sosem, talál ő magának partnert a mulatozáshoz, arról meg nem is beszélve, hogy ott volt ez a barátom, meg a kollégái-barátai, akik velem egykorú nagyon jó arc srácok, és régről ismerem őket, sőt, van akit ti is, egyikük a Mia kalandjaiból jól ismert Emdé. Szóval velük ökörködtem meg buliztam utána, és aki mulatott már velem, az tudja, hogy néhány fröccs szenzációs, vidám bulipartnerré szokott változtatni, az alkohol egyszerűen megállíthatatlanná tesz, iszonyú kedves és barátságos vagyok, mindenkit imádok, ömlik belőlem a szó, fülig ér a szám, és kvázi bármiben benne vagyok, illetve én indítványozom a kalandokat, nem bírok egy helyben ülni, jönni-menni-táncolni-ismerkedni kell, és simán megy fáradás nélkül reggelig (ugye M. Gray, Ivory), csak sok fröccs kell hozzá. Na és ezt alakítottam tegnap is. 

Beszélgettem mindenkivel, egy francia sráccal is franciául (Zsé etudié franszé, paszköö zsé vulé..., öööö zsé vudre...., ööö..., ékut, eszkötuparlanglé?), egy csajjal, aki sokáig a sminkesem volt, és kiderült, hogy az öt éves lánya most gyógyult ki a leukémiából, faggattam a fiúkat, hogy ki és miért vált el, ki fog házasodni, meg táncikáltunk, ilyenek. De a fő partnerem a haverom volt, akitől a jegyeket kaptam. És ő is szenzációs bulipartner, szóval jó volt. Aztán 2 felé gondoltam, hazamegyek, mert holnap muszáj lesz tanulnom, és akkor mondta a haverom, hogy ő kikísér (a fesztivál területéről). 

Ő ezer éve az egyik legközelebbi barátom, nagyon sok közös kalandunk, utazásunk, fellépésünk, közös kreatívkodásunk és sikerünk volt, és ő olyan nekem, mintha a tesóm lenne, nagyon szeretjük egymást. Ő volt az egyik a két ember közül akit zokogva felhívtam, amikor kiderült, hogy ennyi volt, válunk, és ő az egyik, aki az ezt követő időszakban maximálisan támogatott. Ő egyébként életem egyetlen friend with benefits-je, néhányszor aludtunk már együtt jól sikerült bulik után. Ő az egyetlen, akivel annyira ismerjük egymást, hogy ez belefér anélkül, hogy bármelyikünk sérülne, vagy többet akarna, és másnap úgy reggelizünk együtt, mintha mi sem történt volna. És mindent megosztunk egymással pasikról, csajokról, az életünkről. Neki egyébként régóta nincsen barátnője, illetve van valaki, akivel nehezen tudták elengedni egymást, és barátok maradtak.

Aztán végül hazakísért, tolta a biciklim és fogta a kezemet, és azt vettem észre, hogy arról beszélgetünk, hogy mindkettőnknek eszébe jutott az utóbbi időben, hogy nekünk együtt kellene lennünk. Ő volt az, aki itt aludt nálam úgy két hete, és hát complete harmony, pedig akkor nem is történt semmi, csak strandoltunk, ettünk, filmet néztünk meg beszélgettünk. Nem vagyunk szerelmesek egymásba, de biztonságban érezzük magunkat együtt, szuperjó páros vagyunk, és mindkettőnknek nagyon különleges helye van a másik életében. Hát akkor kapcsolatban is biztosan jól működnénk. Nagyon hihetetlen beszélgetés volt, és mégis nagyon jó, de végül abban maradtunk, hogy ezek a dolgok nem így működnek, hiszen valami miatt nem vagyunk együtt. Aztán otthon megölelt, és elkerekezett a biciklimen. Imádom őt.

Ugye most egy darabig nem kell fröccsöt innom?



14 megjegyzés:

  1. Deee, ha ilyen kalandos esték lesznek belőle. :-)

    VálaszTörlés
  2. Deee, ha ilyen kalandos esték lesznek belőle. :-)

    VálaszTörlés
  3. ...és ezek még csak záróvizsga előtti kalandok :D

    VálaszTörlés
  4. Atyavilág, az életed egy film!! :)

    A vizslás fiúnak behúzhattál volna AZÉRT a mondatért..!

    VálaszTörlés
  5. jajj, hát ezt olyan jó volt olvasni <3

    VálaszTörlés
  6. Két pasi jött, aztán a két pasi már ment is...pedig úgy drukkoltam olvasás közben! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ja, szerintem minden tök jó úgy, ahogy van!:) Egyikük sem ideális jelölt számomra.

      Törlés
  7. Tényleg úgy nyomod, mint egy filmsztár! ;)
    Azt viszont csak halkan mondanám, hogy a pasim júli 8-10 csapatépít, így lecsapnék a szerda vagy csütörtök estédre, abban bízva, hogy addigra letudod az államvizsgát, és ráérsz. Hátha a pesti éjszakai is ilyen kalandos, nem csak a váci! ;)

    VálaszTörlés
  8. jaj, ezt tényleg jó volt olvasni. :) btw: nekem pont emdé lenne (volt valamikor) az, akivel hasonlóan lennénk, mint te a friends with benefits-eddel, csak nekünk ugye tíz éve ez még szerelem volt - most viszont ha nem lenne senkink, "lehetnénk együtt", mert szuperul kijöttünk mindig is - de ahogy te is írod: jobb a barátság az ilyen kapcsolatokban, hiszen tényleg van oka, amiért nem vagytok együtt.
    remélem, jó buli volt! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őt is kifaggattam, és mondta, h LEHET h lesz esküvő, majd meglátják. Csak csendben jegyzem meg, h kicsit sem tűnt lelkesnek. És beszéltünk rólad is, h mi ismerjük egymást, kérdezték a fiúk, h kiről van szó, és emdé mondta nekik, h tudjátok, a Mia! Ők meg: jaaa, emlékszem, az a szőke csaj, akinek olyan nagyon jó mellei vannak.:))) tudni kell, h miának kurvarég sötét a haja, és biztosan szépek a melleid, de nekem nem ez ugrik be rólad elsősorban. De hát ugye a pasik!:)

      Törlés
  9. nee, sírok. :D melyik volt?

    VálaszTörlés