2015. november 26., csütörtök

Sweet dreams, kitty!

A macskám tudja, hogy nem mehet fel a fekete kanapéra, de ha rá van dobva egy takaró vagy pokróc, akkor arra felmászik (már ha nem veszem észre), és ott szunyókál. Természetesen ez sem jó megoldás, mert össze vörös macskabundázza azt is, amitől ugyanolyan szőrös lesz a kanapé később. Tudom, minek választottam vörös kandúr mellé fekete kanapét, nos, magam sem értem, akkor jó ötletnek tűnt, ma már szürkét vennék. 

Mindenesetre kellett valami megoldás, mert hideg van odakinn, most többet vannak bent mindketten, sőt 2 napja azt is megengedem, hogy bent aludjanak, nem akarom, hogy kint fagyoskodjanak. Kellett találni egy olyan helyet a macsnak, ahol szívesen alszik, és nem esik kísértésbe a kanapéra dobott takaró láttán. 

Ez lett a megoldás, a régi kisbőrönd, amit úgyis csak dekorációs elemként használtam. Most is az mondjuk, csak most már haszna is van, és ahogy azt az elégedett macskaarcot elnézem, sikere is van. Néha a blöki is belemászik, de minden irányban kilóg belőle, nagyon vicces. 


18 megjegyzés:

  1. iszonyu cuki! <3
    egyebkent en moshato, cserelheto huzatot hasznalok a kanapen, igy mindenki boldog :)

    VálaszTörlés
  2. úristen, de cuki!!!!!

    a miénk az alsó szekrénypolcomon alszik néhány napja - a fekete nadrágomon. a nadrágot nyilván ki fogom mosni, mielőtt felveszem, ez legyen a legnagyobb gondom, de sajnos a cukker fekete macska a fekete nadrágon a mély szekrénypolcon nem túl fotogén, pedig szívesen blogolnám ki én is :)

    VálaszTörlés
  3. De drágaaaa! Kérünk fotót a kilógó blökiről is! :)

    VálaszTörlés
  4. Istenem, de édes, ahogy belekucorodik :-) Úgy szeretnék én is cicát, de allergia miatt nem lesz a közeljövőben.

    VálaszTörlés
  5. Elolvadok :) Dekorációnak sem utolsó ;)

    VálaszTörlés
  6. Hu de irigyellek, hogy a te macskad oda fekszik ahova szeretned;)az enyem az osszes altalam felajanlott opciot latvanyosan ignoralja, es csakis ott szeret aludni ahol a leginkabb utban van, es persze olyan buzgon szorozi ossze ezeket a helyeket, mintha az elete mulna rajta;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De tényleg, ő egy ilyen törvénytisztelő macsek, se a székpárnákra, se a fotelbe, se a kanapéra, se az ágyamra nem mászik fel, a szőnyegen szokott feküdni, meg esetleg ha talál valami összehajtogatott puha dolgot (ruhák, takaró), így azokat el kell pakolni. Így nálam tényleg nem szőrös semmi. Nem irigyellek.

      Törlés
    2. De annyira jó macskàval aludni!

      Törlés
  7. Mi akármilyen cuki macskaházat, - fekhelyet alkottunk Kókuszkának, nem kellett neki. Öntörvényű módon ő a folyosói ablak párkányán aludt:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ablakpárkányt ős is szereti:). De ott nem zavar.

      Törlés
    2. macskaházat én is vettem neki, most rakom fel a vaterára, miután 3 éve feléje sem szagolt:)))

      Törlés
  8. hát, lennék nálad macska. Szuper kis helye lett :)

    VálaszTörlés
  9. Szupercuki! Gondolom azért a két párna, ami a bőröndben van elég pihe-puha és csábító számára :).

    VálaszTörlés