2017. december 11., hétfő

long day, angels

Nem volt ma annyira jó napom a suliban, még mindig úgy érzem, hogy a tinédzserek és én tök más nyelveken beszélünk, és most nem a magyar és az angol nyelvre gondolok. Nem értenek, én nem értem őket, és ez meglehetősen stresszessé teszi a munkám. Ja, és persze, hogy ironikus módon csak a saját osztályommal van ez a gap, a többi osztállyal tökéletesen harmonikus a kapcsolatunk.

Nagyon szuper ez a fodrászat, egy tök szimpi fiatalembert kaptam, aki (oké, hajmosással együtt) másfél órán (igen, 90 percen) keresztül vágta a hajam, de tényleg, olyan precízen, hogy hihetetlen. Sokkal rövidebb lett, mint amire gondoltam (ezt mondjuk sosem fogom megérteni), de nagyon tetszik, és most nagyon friss, könnyű, meg szerintem fiatalodtam is tőle pár évet. Kiszárította szögegyenesre, amitől nagyon fodrász-ízű, várom az első hajmosást. Egyébként szinte teljesen ilyen volt a hajam az esküvőmön (akkor is pont ide jártam fodrászhoz), ez ugye a sűrű dokumentáció miatt emlékezetes. Úgy tűnik, a történelem ismétli önmagát.

Aztán sétáltam egy kicsit a gyönyörű, kivilágított Andrássyn, beugrottam az Ecocaféba megpuszilni Gabeszt meg üdvözölni Metrót, majd meglepiből becsöngettem Pillához meg a pasijához, mert tudtam, hogy Pilla rosszkedvű, és szerettem volna felvidítani. Szerintem nagyon nagy bizalmat feltételez bejelentkezés nélkül fölmenni valakihez, de én hozzájuk haza megyek, és tényleg nagyon örültek nekem. Csak egy órát maradtam, mert nem akartam nagyon későn haza érni, de kaptam vacsit, egy pohár bort, dumáltunk, és Pilla meg is ölelgetett. 

Aztán itthon leraktam a cuccaimat, meggyúrtam a kutyát, kicsit pakolásztam, bejöttem a nappaliba, megéreztem a fenyőillatot, és akkor esett le, hogy óóóó nekem van már itthon karácsonyom!

csúcsdísz

5 megjegyzés:

  1. A fodrásznak 1cm az 10-et jelent.Így kell számolni.Még én sem jöttem rá miért?

    VálaszTörlés
  2. Noverem fodrasz es még ő sem tartja be amit kérek :D Kiskoromban volt h leneztem a foldre na mondom jo, nem hosszu amik a foldon vannak (otthon nem tukor elott vagott akkor), kiderult h atvert es 2x vagta korbe igy nem hosszuakat lattam a foldon. Ez valahogy a verukben van szerintem :D

    VálaszTörlés
  3. En a fodrasznal mindig azt mondom, hogy annyit vagjon, amennyit kell, igy nem er soha csalodas :-)))

    VálaszTörlés
  4. Az unokanővérem mesterfodrász.
    Zseniálisan vág - még formázgatni sem kell, akkor is úgy áll a frizura, ahogy ő akarta. De soha, soha nem volt olyan frizkóm, mint amit kértem, ha az ő kezei alól erültem ki.

    Most hosszú a hajam, magam vágom. A férjemnek és a fiaimnak is.
    Azóta, hogy nem járunk fodrászhoz, tudom, hogy le lehet vágni úgy az áldozat haját, ahogyan kéri.
    Igaz, nekem semmi közöm a fodrászathoz, csak a gyakorlat és az évek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. https://www.instagram.com/p/BcokhJjnfMy/?taken-by=defineness_

      https://www.instagram.com/p/BVJsK9OBSDh/?taken-by=defineness_

      Törlés