2018. december 19., szerda

Az a baj ezzel az időszakkal, hogy már csak jobbra dőlünk, balra dőlünk, filmet nézünk, dalt tanulunk, karácsonyi műsorra készülünk. Kicsit az van a levegőben, hogy már sokkal hasznosabb lenne az utolsó 1-2 napban otthon maradni. Egy hete derült ki számomra, hogy pénteken este van itt a suliban a céges vacsi, már délutántól együtt főzünk és készülünk, eszünk, iszunk, majd utána TÁNC. Karácsony előtti pénteken. Miért? Ráadásul egybe esik a pasim oldaláról A Baráti Vacsival is, amire hónapokkal ezelőtt lebeszéltük a dátumot. És most nem tudom, mit csináljak, iszonyúan illene ott lennem, de közben övön alulinak érzem az időpontot, szerintem nem szép dolog elvárni, hogy itt legyünk, nem tudom, éjfélig, 2 nappal karácsony előtt.

Ma elmentem és kipróbáltam a Corvin köznél lévő Life Fitnesst. Írt egy nagyon cuki olvasóm, hogy neki van egy ingyen belépője oda, amit a bérletéhez kapott, és mivel másnak nem tudja odaadni, használjam fel én, ha gondolom. Nem volt rossz, mondjuk ha ide járnék, valószínűleg elmennék személyi edzőhöz párszor, hogy segítsen megismerni a gépeket. Azért lenne jó ez a terem, mert útba esik hazafelé, és letudnám suli után a mozgást. Ezt mondjuk mindig elmondom, de tény, hogy amióta beköltöztem Budapestre, sokat mondok, ha hetente egyszer sikerül mozognom valamit, és ez olyan rossz, mert Vácon nagyon szépen, lelkesen jártam, általában suli után, jól is éreztem magam a bőrömben nagyon. Na majd talán most. 

Hazafelé vettem kaját, és a tegnapi almás, fokhagymás csirkecomb mellé tökmagolajas céklát vacsoráztam - a lidlben lehet kapni előfőzve, nagyon jó cucc, néha megbolondítom almával, pirított dióval, de így magában, a tökmagolajjal, meg a füstölt sópelyhekkel, amit Pillától kaptam, szintén mennyei volt. Az is jó a mozgásban, hogy utána ösztönösen igyekszem fegyelmezetten enni. 

Fergetegesen jó érzés, hogy mindjárt itt a szünet és a karácsony. Hétfőn Barni családjánál leszünk, utána pár napot az én kis famíliámmal - de előtte itt az egész hétvége, hogy kettesben legyünk. Vasárnap lesz az első évfordulónk, elhiszitek? Hálás vagyok ezért a bolondos, vicces, csupa szív fiúért a tindernek, sokszor eszembe jut a fáradt, kialvatlan képe, amikor először találkoztunk, nagyon tetszett nekem, de akkor még eszembe sem jutott volna, hogy ez lesz belőle. Szombat reggel fogunk karácsonyfát díszíteni, meg talán megnézzük az óbudai karácsonyi vásárt, aztán csak játszunk, filmezünk, ünneplünk. 

Úgy érzem, az én szívem már most ünneplőben van. Ma tök véletlenül egy régi típusú fényvillamossal jöttem haza, ami belülről is fel volt díszítve mindenféle retro dísszel, az emberek ajándékokat, meg nagy halom mandarinokat cipeltek, és látszott az arcokon, hogy mindenki teljesen csordultig van ezzel az apró, délutáni csodával, én is mosolyogva sétáltam utána haza. 


10 megjegyzés:

  1. Boldog évfordulót nektek. :)
    Nekem pedig vasárnap lesz 1 éves a kislányom :)

    Rendszeres olvasód vagyok, csak nem nagyon írtam eddig, viszont nagyin szeretem a blogod. Nagyon szimpatikus vagy az írásaid alapján. Véletlenül keveredtem ide hozzád, dd ittragadtam. :)

    Megegyszer, sok boldogságot nektek, és még sok sok évet együtt ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi szépen, és boldog szülinapot a kislànyodnak! ❤️

      Törlés
  2. Boldog évfordulót! :) Nagyon örülök, hogy boldog vagy!

    Az óbudai vásárt ajánlom, családias, meghitt, a belvárosiakkal ellentétben. Igyatok egy forró krampampulit, a legjobb ital ilyenkor! <3

    VálaszTörlés
  3. Boldog Évfordulót. . Nagyon jó olvasni a boldogságodat, megérdemelted.

    A céges karácsonyi vacsik meg...én utálom nagyon. A szabadidődben még jópofizz a főnökséggel. A Férjemék cégénél most szombatra tették, mekkora gáz már.

    VálaszTörlés
  4. Boldog évfordulót :) Ha érdekel, egy ismerősöm (lány) abban a teremben személyi edző, szívesen megadom az elérhetőségét.

    VálaszTörlés
  5. Szia, köszi:)! És az elérhetőséget is köszi, elküldöd légyszi az emaliemre?

    VálaszTörlés
  6. Drága Ilonka, boldog évfordulót! Ezer éve olvaslak és nagyon örülök a boldogságodnak :) mindig csodáltam benned, hogy bármi történt, mindig pozitiv maradtál, kellemes ünnepeket és boldog új évet nektek!

    VálaszTörlés
  7. Juhúú, hogy telik az idő! Még sok-sok ilyen boldog évet kívànok! :)

    VálaszTörlés