2019. január 9., szerda

január

Nagyon nehezen indult a hét, de aztán mindig sikerül valahogy belerázódni. Ma nagyon felelősségteljesen elmentünk egy ismerős fogorvoshoz, nem volt semmi tennivaló, ami nagyon jó érzés, mindkettőnknek volt némi esztétikai polírozás, úgyhogy most nagyon szuper simák a fogaink. Előtte fodrásznál is voltam, tegnapról mára kaptam időpontot, nagyon örültem, és nagyon szeretek ehhez a fiúhoz járni. Már csak egy igazán jó kozmetikus kellene (írjatok, ha van köztetek olyan, aki szívesen megosztaná velem a kozmiját) meg egy masszőr, és akkor van itt mindenem. Kivéve kiskutyám, az sajnos nincs. Véletlenül elhoztam otthonról a pórázt, és időnként megsimogatom, mikor elmegyek mellette, valamint tegnap, ahogy kifújtam az orrom, éreztem, hogy a kesztyűmnek jó kis kutyaszaga van még a hétvége miatt - csordultig lett a szívem azonnal. Hiányzik Bobek. 

Esténként annyira jó dolgokat csinálunk mindig, vasárnap vacsizni voltunk, hétfőn színházban voltam (erről majd mesélek), tegnap éjszakába nyúlóan kártyáztunk Barnival, ma a fogorvos után pedig elmentünk vásárolni, mert jönnek holnap a lányok, és akarok főzni nekik valami finomat, aztán itthon sütöttem palacsintát, majd játszottunk. Lehet, hogy lehetnék kicsit aktívabb, de annyira január van, jólesik itthon turbékolni. 

Ma csak 9-re mentem, úgyhogy 7-kor keltem, teljesen más fíling, mint mikor 8-kor kezdek a suliban és 6 előtt ébredek, az ezerszer nyűgösebb. Néha eljátszom a gondolattal, hogy reggel, suli előtt járjak edzeni, de akkor 5-kor kellene kelnem, és 6-kor már a teremben kellene lenni. Aha. 

brunna mancuso

6 megjegyzés:

  1. Annyira szeretem a képeket amiket beteszel a bejegyzéseidhez :-) <3

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, mennyire esik útba neked, a Dózsa György úton dolgozik a barátnőm kozmetikusként, egy ideig hozzá jártam, de eléggé anti-agingre vannak specializálódva, így váltottam:
    https://szepsegkozmetika.hu/

    Most Zuglóba járok, őt is imádom, bárkinek bátran ajánlanám :)
    http://szugloszepe.hu/kozmetika_3.html

    VálaszTörlés
  3. Ács Krisztina, Penleope's Beauty, a Kálvin tértől nem messze...
    ráadásul pilla ismeri a férjét (schweini), tehát van közös ismerős :)

    VálaszTörlés
  4. Masszázs: thai masszázs a Lurdyban és a Duna Plazaban, csak ajánlani tudom!Ha 14 előtt mész hétköznap, akkor van kedvezmény!

    VálaszTörlés
  5. Az Örstől nem messze dolgozik a kozmetikusok, 16 éve járok hozzá, a világ cukija❤️ Ha gondolod, megírom a számát.

    VálaszTörlés
  6. Nagyon köszi, lányok! ❤️😘

    VálaszTörlés