2019. november 25., hétfő

take me home

Azt találtam ki, hogy majd mindig blogolok egy kicsit, ha van egy pici időm valamikor. A többiek elmentek inni valamit, de nekem jobban esik egy picit egyedül lenni, meg összekészítettem az ajándékokat a külföldi vendég-tanároknak. Nagyon cuki dolgokat találtam ki most is, meg a múltkor is. Nem tudom, ismeritek-e ezeket a képeslapokat: 









Innen vannak


Nem túl hagyományos budapestes képeslap, de szerintem jobbak, mint egy szimpla fotó a parlamentről vagy várról. És akkor mellé valami témába vágó apróságot, meg Boci csokit, ilyesmit. Mindig gyönyörűen becsomagolom őket, meg írok valami kedves, budapestes üzenetet - nagyon szeretem ezt a feladatot. 

Tegnap túlestünk az első estén, 6-kor hívtam egy Bolt taxit, és azzal szállíttattam be magam a szállodába.  Barni vidéken van már szombat reggel óta, így nem volt, aki elvigyen, én meg annyira szominak éreztem ezt az egész szállodába beköltözősdit így vasárnap este, hogy gondoltam, bár minden elvemmel ellenkezett, hogy nem cipelem át a cuccaimat a városon a lehangoló villamospótlón, inkább beülök egy jó meleg taxiba.

Amúgy jó volt minden, cukik a külföldiek, a hotel is oké, bár nagyon budget, de hát nem várhatom el, hogy a Gresham palotában aludjunk. Mindenki fáradt volt, vacsiztunk, tartottunk egy kis ismerkedős estét, aztán én fél 10-kor már az ágyamban olvastam, 10-kor már aludtam, meglepően jól. A kolléganőm ránézett a kölykökre, ma majd cserébe nekem kell.

Szóval minden oké... De nagyon nyűgös vagyok és nagyon tele van a faszom. 5 more nights to go.


6 megjegyzés:

  1. hát ezek valami fantasztikusan jók!

    VálaszTörlés
  2. Haho Milonka,

    ezek a kepeslapok gyönyörüek, rendesen honvagyam tamadt tölük. :)
    Nagy hajra meg ahhoz az 5-höz!

    V

    VálaszTörlés
  3. Megkérdezhetem, honnan vannak a képeslapok? Nagyon jók!!

    VálaszTörlés
  4. Raktam fel egy képet a forrásról! A wampon vettem egyébként, de több helyen lehet őket kapni.

    VálaszTörlés
  5. Kitartás, drága Milonka!!!!! <3 <3 <3

    VálaszTörlés
  6. Kitartás! Ilyen helyzetekre kitaláltam magamnak egy Coelhos szólásmondást, hátha segít picit: Minden idő eltelik.

    VálaszTörlés