2020. január 18., szombat

fooood

Tegnap voltuk Pillával a Börzében. Ti ismeritek ezt a helyet a Nádor utcában? Én mindig picit New Yorkban érzem magam, ha ott vagyunk, gyönyörű belül, de tényleg, elképesztően jó a kiszolgálás, és hát a kaják, hah, tegnap hortobágyi húsos palacsintát ettem, meg túrógombócot, és hát úristen. Meg biztos az is hozzátartozik nekem, hogy mindig Pillával megyek, és vele mindig nagyon jó.

Ma meg a Kolosyn ebédeltünk Barni legjobb barátjával, a feleségével meg a kislányukkal egy nemrég nyílt indonéz étteremben, az Asliban. Mivel gyerekkoromban éltünk kint a családdal, és tanultam is indonézül az egyetemen, vonzódom ehhez a világhoz, sokat tudok róla, és számomra nagyon érdekes minden, ami vele kapcsolatos. És amúgy nem volt rossz élmény, egész jókat ettünk, mindenféle szójaszószos és kókusztejes husikat, és bár ízvilágban picit hasonló, választékban és minőségben össze sem lehet hasonlítani mondjuk a Khannal vagy a Parázzsal. 

A törzshelyünk pedig továbbra is az IGEN a Mechwarton, már úgy megyünk oda, mintha haza mennénk, még kedvenc asztalunk is van, és anélkül rendelünk, hogy rá kellene pillantanunk az étlapra. Holnap pedig hortobágyi húsos palacsintát sütök én is. 

anneliesdraws

1 megjegyzés: