2020. április 22., szerda

Good things - kedd

Iszonyúan hiányzik a jövés-menés. Barni lecsiszolta a kerítést, és el kellett menni festéket venni, hogy le is tudja festeni, úgyhogy felvettem az egyik csinos ruhám meg a fehér tornacipőm, és elmentünk Veszprémbe az Obiba érte, aztán meg beugrottunk a Lidl-be, ahol kaptam spárgát. Ülni mellette a kisautóban, csinos ruhában és napszemüvegben, szépen, lassan, sietség nélkül krúzolni a rossz minőségű utakon a napsütésben, 20 fokban, lehúzott ablakkal, csodálni a repceföldeket, válogatni a gyönyörű zöldségek és gyümölcsök közt - olyan élmények ezek így X itthon töltött nap után, hogy mondtam Barninak, mikor úgy másfél óra múlva hazaértünk, hogy úgy érzem, mintha Olaszországban nyaraltunk volna kicsit. 

Ez meg mielőtt hazaértünk volna:


Belefutottunk olyan akcióba, hogy a Magnum mellé ingyen Cornettót adnak, ez csodálatos, nem? 

6 megjegyzés:

  1. Remélem az ingyen Cornettót a Veszprémi Lidl-be adják, mert akkor holnap reggel egy raklappal veszek :D Ha most nem itthon kéne ülni, még össze is futhattunk volna az Obiba :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nincs a lidlben magnum, ez egy random picike zöldségrsnél volt a balcsiparton.

      Törlés
    2. De ahogy olvasom, egy csomó helyen van ilyen akció, Coop, Reál pl

      Törlés
    3. Mi is belefutottunk azt hiszem epp egy karantenos "olasz" kiruccanasunk alatt az akcioba vagy Tabakban vagy benzinkuton. A pasimnak akkora mazlija volt, h en akkor epp nem kertem fagyit, igy mindkettot megnyerte maganak. Egyebkent nalunk sokszor az a program, hogy beulunk a kocsiba es megyunk cel nelkul, kioltozosen, mert multkor meg szalmakalap is dukalt a szettemhez, aztan valami random helyen megallunk kicsit, kiulunk, random repcemezo szelen, pokroc, egy sor nekem.. Aztan ujra nekivagunk es egyszer csak hazaerunk.

      Törlés
  2. 4 éve vágyik itthonanya, előtte se voltam mászkálós, sőt, na anyaként pláne nem, de ha néha néha mégis én megyek vásárolni, pláne ha egyedül mehetek, tényleg rendesen kikapcswellnessrelax. -)

    VálaszTörlés