2020. április 22., szerda

good things - vasárnap

Itt nem nagyon van wifink, meg 4G lefedettség sem, illetve a szülők hálójának az egyik felében van valami, meg az utcán tök jó, a ház többi részében vadászni kell. Ezért a fiúk, mikor vettek új telefont mindketten, szereztek hozzá hordozható wifit, ami egy apró kis kütyü, asszem talán 25GB forgalommal, amit egy hét alatt elhasználtunk. Úgyhogy nincs netflix, nincs HBO GO, óvatos kis olvasgatás van maximum. Úgyhogy mikor Vácon voltam, letöltöttem néhány filmet, hogy esténként tudjunk ezt-azt nézni. És így láttuk a Jojo nyuszit. 

Imádtuk mindketten. Egy nagyon különleges, színes, vicces, szívmelengető, Wes Anderson-stílusú film (pedig nem ő rendezte, hanem Taika Waititi, aki egyébként maga Hitler a filmben). Azóta is sokszor emlegetjük, beszélgetünk róla, szerintem igazi bakancslistás alapmű. Scarlett Johansson pedig csodálatos és nagyon mulatságos benne, a stílusát pedig imádom, így szeretném elképzelni magam anyukának. 



6 megjegyzés:

  1. Nagyon laikus vagyok, de 25GB egy hét alatt, ha csak bongesztetek, nagyon soknak tűnik. YouTube, zene, ilyesmik? Csak azért kérdezem, mert én is úgy szoktam, mivel a szobámba alig ér el a WiFi, hogy letoltom pl. a Netflix-tartalmakat, és úgy nézem, és így egy 45 perces sorozat 6 része 1,2 GB.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mindent erről használtak, ahogy otthonról szokták, ha streamelsz mindent, nem nehéz ennyit elfogyasztani.

      Törlés
    2. Teljesen felreolvastam, facepalm nekem. 😅 Azt hittem, hogy úgy sikerült ezt osszehozni, hogy se a Netflixet, semmi mást nem használták, csak max. olvasgatas volt. Bocsánat. Így teljesen érthető, hogy elfogyott.

      Törlés
  2. Imádom ezt a filmet! Már kétszer láttam, de másodszorra is amikor vége lett úgy éreztem hogy azonnal tudnám újrakezdeni, pedig amúgy nem vagyok nagyon újranézős. Viszont azt nem is tudtam hogy a rendező játssza Hitlert. Zseniális karakter!!

    VálaszTörlés
  3. Lattatok a Hunt for the Wilder people-t is Waitititol? Az is tobbszor megnezos.

    VálaszTörlés
  4. Amikor S.J. az édesapát (is) hozza, az egyik legnagyszerűbb színészi játék amit valaha láttam.

    VálaszTörlés