2020. október 19., hétfő

BB

Ezzel a BB krémmel már régóta szemezek, Juc blogger is használta és Annalight is ajánlotta pár hete. PUPA cosmetics, 4000Ft, BB krém és ránctalanító, anti aging, fényvédős és kutyafüle  is egyben. Két árnyalat van, a sötétebb az iszonyúan sötét, a világosabb, 'nude' verzió viszont gyanítom, hogy sok mindenkinek jó. 


Szerintem jobban fed, mint a BB krémek általában. Amikor frissen felrakom, inkább olyan, mint egy alapozó, de utána, napközben, pirosítóval nagyon jó vele tükörbe nézni, szép természetes hatása van. Hátránya, hogy illatos, bár én csak akkor érzem, amikor felrakom, meg eléggé fog, pl a maszkomat összekente, szóval fehér garbós napon pl. nem ajánlom. Ha visztek kicsi tégelyt, a pupás lányok szívesen adnak mintát, így ki tudjátok próbálni, ha nem szeretnétek zsákbamacskát. Nekem nagyon bejön. 


Nagyon megszerettem ezt a Nuxe mézes arckrémet is, kb 6000 forint, rég voltam már ilyen elégedett arckrémmel. Kijött egyébként a Nuxe egy hasonló, de jobb, BIO vonallal, kipróbáltam, és az még jobbnak tűnik, de az éjszakai krém 13 ezer forint. Úgyhogy olyat nem veszek. 

A két üvegcse pedig legjobb barátaim: Geek&Gorgeous hylauron savas szérum, a kicsi pedig C vitaminos szérum, szintén tőlük. 

Ajánljatok jó BB krémeket ti is, légyszi!

18 megjegyzés:

  1. Ami nekem nagyon bejon a Nuxe-tol, az a Creme Fraiche termekcsalad. Vizhianyos, dehidratalt borre szuper - van belole lightosabb es tartalmasabb verzio is. Regen kifejezetten enyhe tejfol-illata volt, az nekem nagyon bejott, a mostani, narancsviragos verzio egy kicsit eros.
    A Body Shop repas cuccainak nem tul eros az illata? En csak a boltban probaltam, ott eleg tomenynek tunt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem az illat pont nem zavar, sőt, de igazából nem nagy szám ez a lemosó. A répás arckrémet viszont szeretem.

      Törlés
    2. BB krembol nekem a No 1 az Erborian volt, nude arnyalatban. Csak sajnos nagyon draga. Az elsot akciosan vettem, utana teljes aron mar nem vasaroltam belole.

      Törlés
  2. Ez a Pupa cucc biztosan csak a boltjaikban van, mert a webshopjukban sem találom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nincs fenn a honlapjukon, azért nem linkeltem, de ez az: https://kremmania.hu/kremek/pupa-professionals-bb-cream-anti-eta

      Törlés
    2. Köszi. Közelemben nincs boltjuk, de hátha majd egyszer.

      Törlés
  3. Kíváncsivá tettél a Nuxe-szal kapcsolatban, lehet meglepem magam vele valamikor ha elfogy valaha a több tégelynyi krémem.
    A C-vitaminos szérumtól csak nekem mitesszeredik a bőröm?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hm, nem tudom, nekem nem, viszont szép ragyogó tőle!

      Törlés
    2. https://skinsmart.hu/vitamin-c-suspension-30-in-silicone.html
      Én ezt a C-vitaminos krémet használom, nekem nagyon bejött, szépen halványítja a kis pigmentfoltjaimat, és nagyon kevés elég belőle egyszerre, próbáld ki esetleg ezt, Orsi, hátha ezzel nem lesz gondja a bőrödnek.
      (egy másik Orsi)

      Törlés
    3. Nekem is mitesszeres lesz tole a borom (még jobban). Ez sokaknal van olvastam az okosszepseg insta oldalán

      Törlés
  4. Én az Aliexpressről rendelek most BB krémet, mert nagyon istenítik a koreai kozmetikumokat, még sosem próbáltam. BBből a Missha a javaslat, azzal szemezek. Egy próbát csak megér alapon :)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm! (egy pillanatra tényleg elgondolkodtam, hogy tegnap kétszer kommenteltem-e!)

    VálaszTörlés
  6. Ugyan nem BB, de nekem a legeklegje, és már kapható DM-ben is, igaz ott drágább, mint mondjuk egy koreai krémes webshopban: https://kremmania.hu/kremek/cosrx-advanced-snail-92-all-in-one-cream

    VálaszTörlés
  7. Én valahogy nem szeretem az alapozòkat és nekem kicsit a BB krém is az.
    Eddig az Avonnak találtam olyan krémjèt ami fehér mikor kinyobod a tudusbòl és ahogy kened fel,látszik,hogy van benne alapozò is.Imádom.Kerestem,de a világon semmi más kozmetikai márkát nem találtam,ami gyártana ilyet.
    Ha valakit èrdekel,leìrom melyik.Vagy ha esetleg tudtok ilyesmiről,ne tartsátok magatokban.😁

    VálaszTörlés
  8. én ebböl a bb krém családból használtam a problémás bőrre valót amikor nagyon rossz állapotban volt a bőröm es nagyon elégedett voltam vele, es en bloc a probalt pupa alapozokkal es bb kremekkel, ez nm elmondhato viszont a pudereikre mert nekem egy sem jott be :( en amugy inkább szérum/krém+ alapozó párti vagyok mióta megismertem a pupat amugy az active light alapozojuk irto jó és sztem kb minden bőrtipusra mukodik nagyon erzekenyre is! mivel en eleg csunya acnes borre kezdtem hasznalni, es most meg mar inkabb szaraz (mind viz mind olaj) az acne gyogyszer miatt. ja es am kezzel, szivaccsal ecsettel barmivel szepen el lehet oszlatni, nem nehez nem maszk szeru szval batran ajanlom idosebbeknek fiataloknak hahahaha nem fizetett promocio :D

    VálaszTörlés
  9. ah bocs, kiengedtem a kommenteket, megint a spambe mennek az értesítések.

    AMúgy ilyen posztom volt már, és szuper kommentek érkeztek: http://molnarilonka.blogspot.com/2017/08/bb-krem.html

    VálaszTörlés
  10. milonka, hasonlit a bodyshopos bb kremhez ez a pupacsoda? (vmiert ugy remlik, te is hasznaltad regen) ugye megszuntettek, ami helyette van, az nalam megy a kukaba, es olyat keresek, ami hasonlit a regi bb bodyshophoz. 🤔😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. azért ez más, de nekem ez jobban bejön, mint a body shopos. próbáld ki mindenképp, ha csak mintát is, én nagyon elégedett vagyok vele.

      Törlés