2020. október 18., vasárnap

does your heart bleed like mine?

Pénteken persze nem mozdultam meg végül. Pedig annyira elhatároztam magam, még azt is kitaláltam, hogy belefér, hogy egy darabig heti kétszer személyi edzőhöz menjek, de persze nem merek a vírus miatt. Uszpdába szintén nem merek elmenni, itthon nincs hely egyáltalán, futni meg nem esik jól még, de majd próbálkozom talán mégis kocogással, meg minimális itthoni gyúrással, ha nincs más. 

Ezért vagyok a legdühösebb a pandémiára egyébként, mert teljesen elvette tőlem a mozgást. Az elmúlt néhány évben a mindennapjaim része lett edzőterembe járni, nekem tökéletesen bevált, soha nem éreztem annyira jól magam a bőrömben, annyira fittnek, erősnek és csinosnak, mint 1-2-3 évvel azután, hogy Phoebe-vel rátaláltunk az edzőteremre meg az edzőlányra. A terhességem alatt viszont, mikor végre nem voltam egyfolytában fáradt/aluszékony, már nem lehetett ilyen helyekre járni. Na mindegy, majd csak lesz valami. 

Pénteken ehelyett végül az lett, hogy leraktam a babát Barni anyukájánál, leparkoltam az autót a Pasaréti téren, majd 10 méter múlva belefutottam Barni legjobb barátjának a feleségébe és a két éves kislányukba, és végül együtt ebédeltünk a Fruccolában, illetve én csak egy kávét ittam, míg ők ettek. Ez a lány iszonyúan jó fej, olyan csodálatosan szervezi maguk körül a társasági életet, hogy nem is értem, hogyan van ehhez ennyi energiája. Ők eléggé hippik, a baráti körük is jócskán az, és egészen komoly bulikat hosztolnak rendszeresen, babákkal, gyerekekkel, rengeteg kajával, sütögetéssel, zenével. Annyi jó arc embert megismertem már rajtuk keresztül, amennyi barátom nekem nincs is. A férje meg egy tündér, imádom mindkettőt, Barninak nagyon sok jó barátja van, de ezt a fiút szeretem a legjobban. Ez a lány mindig nyomul egyébként, hogy bandázzunk, élvezzük ki, hogy kicsi gyerekeink vannak, nem kell dolgoznunk és csinálhatunk mindenfélét napközben is, és amúgy tökéletesen igaza van. 

3 megjegyzés:

  1. Power Plate-en nem gondolkoztal? Ott egyedul vagy az edzovel a helyisegben (gondolom, a tavolsag tarthato), a gepet tuti lefertotlenitik, es a szelloztetes is gyorsan megvan. Sot, ha esetleg epp ugy jon ki a lepes, hogy nem tudod a kismacit lepasszolni, akkor sem kell lemondanod az idopontot, mert tudod vinni magaddal. Az egesz koncepcio igazabol arra lett kitalalva, hogy a kisgyerekes anyukak is tudjanak edzeni ertelmesen.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. fu, nem, olyan ellenérzéseim vannak vele, mint a flabelos-szal, humbugnak tartom, persze lehet, nincs igazam. meg hát ezzel az erővel járhatok pilatesre, jógára, vagy saját súlyos edzesre is személyi edzővel.

      Törlés
    2. Evekig en is pont ugyanezt gondoltam. (Es pont a flabelos miatt.) Aztan az elso ora utan napokig meg sem birtam mozdulni az izomlaztol vagy felmenni egy lepcson. :D

      Azt viszont megertem, ha szivesebben valaszt az ember jogat helyette vagy pilatest, akarmit, csak a virus miatt gondoltam, mert ezeken a helyeken mindig egyszerre csak egy max. ket ember van, es higienikusabbnak tunik, mint egy nagy studio.

      De nekem meg azzal nincs tapasztalatom, hogy a tobbi mozgasforma hogyan mukodik egyenileg, olyanon meg nem voltam, csak csoportoson.

      Törlés