2020. október 1., csütörtök

MOM

Valamint rájöttem, hogy ki a célközönsége az eddig számomra érthetetlen mom farmereknek: ÉN. Vagyis eddig még egyet sem próbáltam, sőt, messzire elkerültem őket, de most ha felöltözésről van szó, másra sem tudok gondolni, mint olyan gatyára, ami sehol sem szűk, jó magas derekú, valamennyire követi az alakot, szuperkényelmes és lehetőleg öv sem kell rá (és lehetőleg szürke vagy fekete). Nagyon reménykedem benne, hogy hétvégén (vagy valamikor) találok valakit, aki eljön velem meg a bébivel, hogy vehessek magamnak nadágot, mert a régieket nem esik jól viselni.  

12 megjegyzés:

  1. Megláttam a címet és azt hittem, a MOM Parkról szól a poszt, kicsit meglepődtem 😂

    VálaszTörlés
  2. Igen nekem is csak a MOM park az egyetlen asszociációm. Viszont: nemrég rájöttem hogy agyhalott voltam, amikor a terhes farmeremet kidobtam a kukába. Ki a franc gondolta volna hogy 5 éves gyerek mellett 8 hónapnyi munkával 7 hónapos terhesre hízom magam? És basszus az egy fantasztikus gatya volt, csak épp hosszabb felsővel hogy ne látszódjon az a gumírozott rész. Most azon agyalok hogy vegyek valahol terhes farmert? (Az sajna nem Magyarországról származott, nem ez a H&M színvonal).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én sokáig hordtam őket szülés után. Annyira kényelmes. Visszahajtottam a hosszú gumis részt és kész. Sőt, a legjobb pulcsim egy strasszos Mickey egeres terhes pulcsi, mai napig hordom, pedig a kicsi is 2 éves.

      Törlés
  3. Ahogy anya lettél beleszerettél a mom jeansbe? :D what kind of sorcery is this

    VálaszTörlés
  4. oh, jézus, de menő volt a 80-as évek végén, csak akkor még nem mom farmernek hívták, hanem rittnek, van ki emlékszik? :)

    VálaszTörlés
  5. Pár napja nagy meglepetésemre belebotlottam az Alleeban egy Promodba (én azt hittem az összes üzletük bezárt), és rengeteg mom, boyfriend és girlfriend farmer volt kék, szürke és fekete is. Gondolom máshol is van persze, csak úgy tűnt mintha itt összegyűjtötték volna a megmaradt sok darabot és a legtöbb le is van eléggé árazva.

    VálaszTörlés
  6. A girlfriend fazonu farmerok is nagyon jok, ha valaki nem szereti a '80-as evek retro feelingjet. Megvan bennuk a boyfriend farmerok lazasaga es kenyelme, de megis noi vonalakra szabtak.

    VálaszTörlés
  7. a MOM farmert én is kb 1 éve fedeztem fel, és imádom (a pasim kevésbé), és jövő héten Glamour napok, ha épp bevásárláson gondolkozol:)

    VálaszTörlés