2021. január 28., csütörtök

OH LA LA LA

Nem gyakran szoktam Olívia exeire gondolni, de az egyik mégis szinte naponta eszembe jut, ugyanis sokszor emlékeztetetem magam egy mondatára, mégpedig arra, hogy luxus, hogy a hangulatunk függjön az időjárástól. Fú, hát nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én ott tartok, hogy álmodozom róla, elképzelem, hogy meleg tavasz van, süt a nap, olyan meleg van, hogy max a derekamra kötöm a farmer dzsekit, csattogunk mindenfelé, a piacon spárgát, retket és epret veszek, itthon egész nap be sem csukom az erkélyajtót, és ha összefutok valakivel, akkor nem nyűglődünk, hanem mindenféle vidám témánk van, nem csak az, hogy mikor lesz már vége ennek az orwelli időszaknak. Január, február... Ki kell találni mindenféle izgit, hogy kibírjuk, már van egyébként 1-2 ötletem, például a raguleves tele roppanós zöldségekkel napokig tartotta bennem a lelket, és a babának is nagyon ízlett, tegnap frissítettem a gépemet, ezt már hónapok óta halogattam, meg megnéztem a Midsommar című filmet, amit ne nézzetek meg, ha kicsit jobb kedvre akartok derülni, atyaég, mi van ezekkel a filmesekkel.

Tegnap Kata küldött egy képet, amin Dél-Franciaországban, a saját napsütéses tengerparti erkélyükön rajzol pólóban, oda menekültek Párizsból, ahol nincsen munka és nagyon drága minden. Írta, hogy ne haragudjak rá nagyon, és egy pillanatra nem is értettem, mire gondol, persze a napsütire meg a tengerre, de annyi minden más van most, ami jobban hiányzik, mint a tenger. Napsütésnek meg itt van nekem a 6 hónapos, folyamatosan dumáló, fogatlan kis napsugaram. 

Egyébként itt is süt most a nap, már így reggel 8-kor is, úgyhogy sétálni kell nagyokat, kicsit uncsi egyedül, maszkban de hát ez van, pandémikus kismamasors. Barni megint nagyon dolgozik, fürdetés előtt kicsivel szokott hazaérni, Dani extázisba esik, mikor meglátja, annyira örül neki, és zokog, mikor nem jön azonnal hozzá, hanem még elmegy megmosni a kezét, iszonyúan cuki, rajong az apjáért. 

Megfogadtam (megint), hogy minden nap gyakrabban írok kicsit, engem is feltölt, meg hátha ti is örültök neki. De most megmosom a hajam, hogy kiderüljön, hogy hogy működik az új minifrizurám, ha nem a fodrászom szárítja be, nagyon sokat várok tőle.

14 megjegyzés:

  1. Én mindig nagyon szeretem, ha írsz! Köszönöm.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a filmet én is láttam, és hát valami borzalom. Szürreális és naturalista. Szerencsére el tudtam felejteni.

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a szuper írásokat, gondolatokat, mindg jó olvasni őket! Az én kisfiam 4 hónappal fiatalabb Daninál, úh az élethelyzet/érzés is hasonló! 🙂

    VálaszTörlés
  4. én nagyon örülök, simán benne vagy a mindennapi napsütéseimben, mármint nem akarlak így ismeretlenül túltolva felmagasztalni, de annyira meg szoktál vidámítani Danistól-mindenesetől, hogy nagyon. :) na, szóval hogy írjál, na! :)

    VálaszTörlés
  5. A midsommar annyira brutalis film volt hogy anno ket eve, a mozibol, ahol neztuk ki kellett jonnunk a film kozepen mert P nem birta cernaval:)

    VálaszTörlés
  6. hahahaha, ha valaki, akkor bölcs marcel már csak tudta milyen a teljes kiegyensúlyozottság :DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oliv, olyan ritkán csíplek el es most osszegyujtottem minden bátorságom: Lehet kérni meghívót a blogodhoz? Szívesen írok neked mailt, hogy nem vagyok creepy kommenthuszár. :)

      Törlés
    2. persze! :) irsz az olivnoemiblog@gmail.comra?

      Törlés
  7. én nagyon örülök neki, te vagy a szín a szürke télben :)

    VálaszTörlés
  8. Milyen fazont vagtak neked? Rovid bob, hosszu pixie, ...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rövid bob, mint eddig, csak most meg rovidebb, az allamig er, csak eddig egy hosszusagu volt, most
      Eg felul vannak rovidebb tincsek, nem reteges, csak el van puhitva.

      Törlés
    2. Koszi! En a hajszinvaltas miatt vagatott pixie hajamat novesztem, es inspiraciokat keresek, hogy megis mi legyen belole. De mivel nalunk tovabbra is zarva vannak a fodraszok, egyelore csak almodozom arrol, hogy a jelenlegi, leginkabb madarfeszekre hasonlito valamibol egyszer majd rendes frizura lesz :D

      Törlés