2021. február 14., vasárnap

sick, tired and lonely

Csütörtökön, az oltás utáni este nagyon belázasodott Dani, gondoltam, majd egy éjszaka, és ennyi, de már a harmadik lázas éjszakán vagyunk túl, és talán mostanra mondhatom, hogy kezdünk kilábalni belőle. Ma már jól volt, ebédelt is, nem úgy, mint az elmúlt két napban, nagyon sokat aludt és magához képest sokat cicizett és bújt. Most volt először beteg, és borzasztó volt érezni a tűzforró kis testét, látni, hogy mennyire szenved. Szombaton megint menni kellett Vácra mutogatni a házat, én végül inkább itthon maradtam Danival, hogy pihenhessen, Barni ment egyedül, sajnáltam, hogy rámegy a fél szombatunk erre, de ez van, ebbe most muszáj időt és energiát fektetni. Az egyik pár már másodszor jött megnézni, és ha minden igaz, ma ajánlatot is tesznek, kíváncsi vagyok nagyon, meg hát tényleg, ez szuperizgi. Anyukám küldött egy lila kosarat tele mindenféle finomsággal, SK tésztával és paradicsomlével, májgombóc-levessel, sütivel, gyümölccsel, no meg az elmaradhatatlan doboz tojással. 

Ma meg ebédre voltunk hivatalosak Barni szüleihez, de én még mindig jobbnak láttam, ha itthon maradunk, úgyhogy Barni ment egyedül, asszem, elmondhatom, hogy a héten kimaxoltam a sehova se menést meg az egyedüllétet. Nagyon remélem, hogy a jövő hét már könnyebb lesz. 




7 megjegyzés:

  1. Jobbulaást a manónak!
    Ó, az anyák kosarai... legjobb :-))))

    VálaszTörlés
  2. Szegeny! Melyik oltas utotte ki ennyire? :(
    Bexsero?

    VálaszTörlés
  3. Mi az a két pöttyös kilógó valami a kép alján? Két láb része? De hogy? Nem áll össze hogy hol van a kosár. Mert úgy tűnik hogy a levegőben...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. 😂
      Pedig nem, minden oké, a szőnyegen áll a kosár, csak a teteje szélesebb, mint az alja. A pöttyös a zoknim, a kosár felé néz.

      Törlés