2021. február 16., kedd

Bezzeg ❤️

Kedves Mindenki!

Én még sosem kértem tőletek semmit, szívszerelemből írom ezt a blogot, semmit nem várok cserébe. De most Bezzeg blogger bajban van, az SM mellé most egy stroke-ot is hozott neki 2021. Ő egy szuperhős, tökegyedül neveli a két gyerekét, aki olvassa őt, ismeri a nem mindennapi kalandjait, és most segítségre van szüksége. Nem ő kéri, hanem én. Van az oldalán egy PayPal gomb, nagyon szeretném, ha mi, a blogszféra és az olvasók összeállnánk, és sok kicsi sokra megy alapon megkönnyítenénk neki a lábra állást - nem holnap, hanem most. Igen, ti, a trolljai, nektek is lehet most egy kicsit kompenzálni. Kérem, és nagyon köszönöm, ha küldtök neki. ❤️

p.s. Olvassa, amiket írunk az oldalán, vagy aki ismeri őt, messengeren, és szerintem a kedves üzeneteknek is nagyon örül!

25 megjegyzés:

  1. Ohhh :( megnyomtam kicsit, őt nem olvasom naponta, csak időszakosan, de most elszomorodtam, visszaolvasom a lemaradást <3

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok paypalt használni, viszont nagyon szeretnék utalni neki, esetleg tudtok segíteni abban, hogy másképpen megtehessem? (Folyószámlára, vagy ilyesmi.) Sajnos vidéken élünk, pedig szívesen bevállalnám a gyerekeket is, nem tudom mennyi segítsége van, vagy hogyan tudja megoldani, de kérlek Milonka, ha ebben tudunk segíteni, akkor azt is mondd el. (Mit tudom én hétvégére be tudom őket vállalni, ha az segít.)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én se tudok PayPal-t, de szívesen utalnék, ha tudnám, hová lehet és ha tudok valami gyakorlati dologban segíteni, azt is annyira megtenném.

      Törlés
    2. a szüleivel vannak a gyerekek, nem hinném, hogy szívesen bíznák őket idegenekre. Bezzeg nem tudja most elküldeni a számlaszámát, a család meg nem tudja, majd később megpróbálják megszerezni, akkor elküldöm annak, aki kéri. de tényleg, lányok, 2 perc a paypalre regisztrálni.

      Törlés
    3. Köszi, én egyszer próbálkoztam a paypallel, igaz évekkel ezelőtt, és nem igazán sikerült használnom, de lehet akkor újra próbálom.

      Törlés
  3. Utaltam. Köszi a felhívást, Milonka!penelope

    VálaszTörlés
  4. Egy rugora jar az agyunk.En mar kuldtem neki,mert hirtelen semmi mas nem jutott eszembe,hogy lehetne segiteni.:(

    VálaszTörlés
  5. Ez csak természetes... Remélem, hamar és maradéktalanul felépül!

    VálaszTörlés
  6. Most nem vagyok eleresztve annyira jól, de küldtem egy kicsit, aztán fizu után majd megint.

    VálaszTörlés
  7. Én sem ismertem a PayPal-t, de sikerült könnyen a telefonomon keresztül regisztrálnom rá.

    VálaszTörlés
  8. Én sem tudok PayPal-t, de nagyon szeretnék segíteni..💫

    VálaszTörlés
  9. Jelen, koszi az infot meg a kezdemenyezest Milonka!

    VálaszTörlés
  10. Tényleg nagyon egyszerű regisztrálni a PayPal-re, szóval ha valaki igazán akar... Ha minden igaz, majd sikerül megszereznem a bankszámlaszámát, de most ez nem megy olyan gyorsan.

    VálaszTörlés
  11. Sosem olvastam ot, de majd most fogom. Kuldtem egy ici-pici osszeget.

    VálaszTörlés
  12. ah de jó, hogy kitetted és gyűjtésre ösztönzöl, nagyon adom! remélem, hogy jó kezekben van! nekem is jobb lenne egy számlaszám, akár a tiéd, ha tovább lövöd neki, de megpróbálom feltámasztani a paypalomat.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. én a továbbküldést nem vállalom:) biztosan megérted, de az öccse megígérte, hogy megpróbálja megszerezni a számlaszámát, majd kirakom akkor, várjátok meg (violet, böbe, romcsa, verka), csak vszínűleg egy pár nap lesz azért.

      Törlés
    2. Várjuk, várjuk és köszi! 😘😘😘

      Törlés
    3. Csatlakozom a bankszämläsokhoz (evek ota elszarodot a paypalom es nem engedett ujra regisztralni uj cimmel sem a bankszamlaszamomhoz).

      Törlés
  13. Basszus, én évekkel ezelőtt regisztráltam paypalra, aminek azóta a jelszavát nem tudom, a regisztrációkor megadott telefonszámom pedig megváltozott és azt gondoltam, hogy ennyi, soha többé nem tudom már használni. Ezt most azoknak írom, akik esetleg hasonlóan elintézték magukat: tényleg nagyon egyszerű regisztrálni másik e-mail címmel és telefonszámmal, és tökéletesen működik!
    Milonka, te pedig egy angyal vagy, hogy írtál erről! ❤️

    VálaszTörlés
  14. Eddig is nagyon drukkoltam és sokat gondoltam rá, de hú ez most sokkolt :(
    Utalok és szorítok tovább ❤️

    VálaszTörlés
  15. milonka, szeretten volna utalni, de nem latom az oldalan a paypalt, segitesz, hol kene lennie?

    VálaszTörlés