2021. április 15., csütörtök

just the two of us

Barni vidéken dolgozik, a Balaton-felvidéken, így ma és holnap a nyaralóban alszanak az öccsével együtt (ők munkatársak, illetve ebben a projektben B az öccse főnöke), így szombatig kettecskén vagyunk a babával. Danit egész nap szórakoztatni iszonyúan intenzív, jön-megy, pörög, 2 másodperc alatt van ott bárhol, mindenre rámegy. Nagyon szeret labdázni és elképesztően lelkesen tolja, bármennyi ideig képes labdázni, nagyon cuki. Viszont így, hogy a remény sincs meg, hogy délután befut Barni, borzasztóan fárasztó a nap, agyilag, fizikailag, mindenhogy. Hiába alszik kétszer is kb egy órát, én nem tudok vele, pedig össze szoktunk bújni olyankor, de nem tudok elaludni. Majd ma lefekszem 9-kor. Tényleg (ezt magamnak mondom). 

Tegnap meglepetésvendégem volt, Violet ugrott fel egy kávéra tök spontán, annyira örültem neki! Olyan kár, hogy ez már nem létező műfaj, nem? Amúgy is, minden barátom annyira elfoglalt, hogy mindenkivel hetekre előre le kell beszélni bármilyen programot, na nem mintha én olyan lazán fel tudnák ugorgatni bárkihez. Bár szerintem még így gyerekkel is spontánabb vagyok, mint a legtöbb ismerősöm. Dani 5 percig megbabonázva bámulta Violet-et, mielőtt le tudott lazulni, szegény, nem annyira van hozzászokva, hogy emberek jönnek hozzánk. Pedig ha tudná, micsoda bulikat látott ez a lakás, mielőtt ő megszületett! Nagyon hiányzik a szociális életünk. Múltkor Barnival kártyáztunk este, és tök spontán ciccentett egy sört meg töltött nekem egy pohár fehérbort, sőt, még egy szál cigit is elszívtunk az erkélyen. Egészen be voltunk sózva, szinte nem is emlékszünk, milyen bulizni, mintha egy másik élet lett volna. 



4 megjegyzés:

  1. "Ciccentett egy sört" - szinte hallom is, annyira szeretem a sörnyitás hangját és hangulatát!
    A sört magát viszont már kevésbé. 😅 Vagyis csak a meggyeset meg a málnásat tudom meginni, nekem csak az ilyen "alkoholos szörpik" jönnek be. 😜

    Kitartást neked szombatig!

    VálaszTörlés
  2. Alig varom, hogy végre nyár legyen, mert mi a teraszon sokszor iszunk este egy valamit ha meleg van. Olyan tok jó laza érzés :).

    VálaszTörlés
  3. de jó is volt azon az esős napon a kis oázisotokban egy órácska!

    VálaszTörlés