2023. november 8., szerda

na tessék

Naa, hát be is buktam a kihívást. Pedig tegnap történt két nagy dolog is: 

  • meghirdettem magam angoltanárként, és jó sokan jelentkeztek. Nagyon izgi, és várom is, a héten már jönnek hozzám ketten, valamint többen is jelezték, hogy ők online szeretnének tanulni, sejtettem, hogy így lesz. Egyelőre úgy érzem, hogy mindent elfelejtettem, és azt sem tudom, mit csinálok, de hát ez nyilván hülyeség. Kell majd, gondolom, egy kis idő, míg feltöltöm magam tanulókkal, a legtöbben úgy szoktak megtalálni, hogy valaki ajánl nekik, nem a hirdetéseimen keresztül. 
  • Kora délután, mielőtt elmentem a fiúcskáért, voltam futni. Már ott tartok,hogy két edzésnap közt is kívánja a mozgást a szervezetem, Csak 3 kilométert kocogtam, mert csak fél órám volt rá, de meglepően jól bírtam, érzem azért magamon az edzőtermi futógépet meg a lépcsőzést, meg hogy megerősödtem. Jól esett, megyek máskor is. 



2 megjegyzés:

  1. Én annyira szeretem, hogy novemberen ennyien írtok, mindenkinek köszönöm, tökjó rólatok gyakrabban/többet olvasni, ezt meg épp most láttam meg, hátha te is megörülsz neki:
    Kruder & Dorfmeister
    02 Dec 2023
    BASE Milano
    https://www.songkick.com/concerts/41530390-kruder-and-dorfmeister-at-base-milano

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. tényleg szuperjó szerintem is, hogy ilyen sok poszt van mindenkinél, le is vagyok maradva az olvasással nagyon, erre már időt kell találni (az írásra meg az olvasásra is). Köszi, imádom őket, de Milánóba nem fogok eljutni rájuk sajnos, te igen? Egyébként a Thievery Corporation az, akikért utaznék is 💜

      Törlés