2013. november 10., vasárnap

Party hard

Pénteken az esti kutyasétáltatás közben beugrottam a bátyámékhoz, és megbeszéltem a sógornőmmel, hogy este elmegyünk iszogatni ketten. Aztán elmentem edzésre (péntek esti boldogság ), kicsit szaunáztam, majd mikor zuhanyozás után elkezdtem átöltözni, megláttam az sms-t, hogy lemondta, mert elálmosodott, és hogy máskor korábban induljunk, 6-7 körül (???). Értem én, hogy neki gyerekei vannak, és emiatt más az életritmusa mint az enyém, de hát na (eredetileg 9-kor indultunk volna, mert nekem 7-től volt spinning). 

Sajna nekem itt a városban nincsen olyan sok azonnal mozgósítható ismerősöm, akivel spontán iszogatást lehet egyeztetni, de végül úgy döntöttem hogy nem maradok otthon egyedül punnyadni. Végül (elmenjek? ne menjek? ááá, itthon maradok. dehogy maradok itthon!) elmentem egyedül, egy csomó mindenkivel találkoztam és beszélgettem, voltak egészen szürreális párbeszédek is, de érdekes volt. És végül jó volt, annyira, hogy reggel 3/4 4-kor néztem rá a telefonomon az órára, és meg kellett kérdeznem a többieket, hogy náluk is annyi-e az idő, mert nem hittem el, és annyi volt, de még akkor is azt kérdezték a srácok, hogy hova sietek. De nem tudtak akkor már marasztalni, felültem a hajnali pára-lepte biciklimre és hazatekertem, ahol egy nagyon álmos, értetlenkedő kutya fogadott, majd bedőltem az ágyamba. 

Reggel viszont muszáj volt kelnem, mert nekem kellett ebédet főznöm (almával és édesköménnyel sült fokhagymás oldalast meg krumplipürét, mmmmm), de annyira nem tudtam magam összeszedni, hogy végül lemondtam a délutáni ikeázást, pedig nagyon volt hozzá kedvem, de ehelyett aludtam, Pokoli macskákat néztem az Animal Planeten, és csokit ettem. Szóval jók ezek a hajnalig tartó világmegváltások, és most szükségem is van erre, de annyit nem ér meg hogy utána egy egész napra kidőljek, pedig tényleg keveset ittam (jó, mondjuk sajnos muszáj volt eltüntetnem két almapálinkát is, amit a kezembe nyomtak), és mellé annyi ásványvizet, hogy alig győztem pisilni járni, és mégis, úgy tűnik öregszem. És mondjuk vacsorázni sem ártana bulizás előtt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése