2014. április 7., hétfő

It's on

Anyukám a múltkor azt mondta, hogy azt álmodta, hogy elválasztottak minket. Én ma éjjel nagyon durvát álmodtam, sírósat, szakítósat, borzalmasat, és utána már aludni sem tudtam. És ma megjött az email, hogy elindult a válás. Én nem tudom, más hogy éli ezt meg, az én gyomrom helyén egy tégla van, a torkomban gombóc, és mennék haza sírni a takaró alá. Ugye lehet úgy, hogy ne kelljen vele találkoznom? Légyszi, küldjetek pozitív energiákat.

12 megjegyzés:

  1. Küldünk, sokat gondolunk rád, ezen is túl leszel hamarosan. LOVE

    VálaszTörlés
  2. :(. Sok-sok erőt és kitartást kívánok én is. Érdemes beszélni egy ügyvéddel, hogy hogy van ez a megjelenés-nem megjelenés kérdés. Függ attól, hogy lesz-e békítő tárgyalás, meg második kör meg ilyenek. Barátnőmet meg a volt férjét 10 kerek perc alatt választották el, mert úgy mentek oda, hogy megegyeztek.
    De sajnos neki pl meg kellett jelennie... :(. Ha másért nem, aláírni a papírt...

    VálaszTörlés
  3. El lehet kerulni a talalkozast, kell hozza ugyved es valaki, aki tanusitja, hogy valoban kuloneltek es valni akartok. Ez persze azt jelenti, hogy be kell vonnod valakit, baratot, csaladtagot. Az se tul jo.
    Ahh, sajnalok mindenkit, aki ilyen helyzetbe kerul...valni szar, meg akkor is, ha te akarod.

    VálaszTörlés
  4. Ha mindenben közös a megegyezés, akkor valóban 10 perc az egész. 10 éve még így volt.

    Nekem most elakadt a szó a torkomban... Annyira szürreális volt...

    VálaszTörlés
  5. nem kell ott lenned, három tárgyalás után elválasztanak egymástól ígyis-úgyis. ha nincs gyerek meg ilyesmi, ami miatt sokáig húzódna, akkor elég hamar le szokás zavarni az ilyet. bár ha nincs megegyezés, akkor a fene se tudja, hogy van ez.

    VálaszTörlés
  6. Nincsen semmi kérdés, megegyeztünk, közös megegyezés van, én alá is írok mindent, de nem vagyok hajlandó találkozni vele. No fucking way.

    VálaszTörlés
  7. Ha közös megegyezés van, közös vagyonnal kapcsolatban is, illetve ha nincs gyerek, akkor egy tárgyalást tartanak. Bár nem tudom az új Ptk, amibe beletuszakolták a a családi jogot is (ez korábban másik törvényben volt..), jelenleg hogy rendelkezik erről.

    Én csak tárgyalást látogattam, de már akkor is elég szomorúnak láttam az egészet.

    Az ügyvédi képviselet elvileg azt jelenti, hogy neked nem kell személyesen megjelenned. De ez is változhatott azóta, meg nem vagyok egy nagy lángész, hiába tanultam róla. (Remélem nem mondtam hülyeségeket.)

    Sajnálom! Nagyon! :(

    De Te egy olyan csodálatos, színes egyéniségnek tűnsz így ismeretlenül is. Talán ennek meg kell történnie, hogy megtaláld a saját Ő-det! :)

    ja, és szív-szív-szív! :)

    VálaszTörlés
  8. :( én gondolok rád sokat....úgy, mint boldog, kiegyensúlyozott csajszira! szóval sok pozitívat és puszit küldök!

    VálaszTörlés