2014. április 8., kedd

Na tessék

Ennyi helye van a mi középiskolánkban egy tanárnak, jobbra, balra és szembe is tőlem 1-1 kolléga, úgy 30 centire. És csodálkoznak, hogy szünetben az első dolgom a fejemre rakni a fülhallgatót. Ezt nevezem én open office-nak. 


8 megjegyzés:

  1. Ez nevetséges! És a szemben ülő képes még felq..ni a táskákát az asztalra, hát ez no comment. Asszem 1 hétig bírnám megjegyzések tevése nélkül :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amikor bejöttem első nap, és megmutatták a helyem, akkor azt hittem viccelnek, és még meg is kérdeztem, hogy ez ugye ideiglenes? De nem, basszus, ez van. És mindig átlógnak az asztalomra a kollégák, annyira frusztráló.

      Törlés
    2. Tüntetőleg körberaknám a pékbe növényekkel meg magas naptárakkal vagy kis japán házi rizspapíros paravánnal (fesd magad akció:d). Még akkor is, ha ettől az asztal felülete 50%-kal csökkene.

      Nekem a nagyszüleim egy gimiben tanítottak 40 évig, és mindig mondták egyébként, hogy meglepődnék, hogy a pedagógusok között mennyi a bunkó...
      :(

      Törlés
    3. "csökkene", jóvam. szóval csökkenne. sőt, a növényeket szépen úgy raknám le, hogy a fele cserép a másik aszalon van. na ezért szóljon a sok átlógós paraszt!

      (asszertív vagyok-e :D)

      Törlés
  2. én 7 évig dolgoztam nyitott irodában, és az idegeimre ment, ha jobbra néztem, a nagyfőnök túrta elmerülten az orrát, ha balra, a kolléganő szöszölt valamit, mögöttem a kolléga mászkált és hangosan üvöltözött, mert csak sétálgatva ment neki a telefonálás, folyamatosan zaj volt, szóval részvétem.

    VálaszTörlés
  3. +1 open office, kész katasztrófa egy olyan nap, amikor otthon hagyom a fülhallgatóm

    VálaszTörlés
  4. nekem asztaltársam van. igen, ez azt jelenti h ketten osztozunk egy darab asztalon, bár szerencsére én vagyok az alfanőstény, tehát igazából az enyém az asztal és néha lerakhatja a székemre a kabátját meg a fiókba a szarjait.
    de azért sztem nyertem.

    VálaszTörlés