2015. január 27., kedd

For some inexplicable reason

Hétvégén elmentünk a Zsigmondy kártyánkért, így vasárnap már féláron mehettünk be a Széchenyi fürdőbe. Nekem az ott töltött idő a legtökéletesebb kényeztetés, amit csak el tudok képzelni, különösen, ha pasival vagyok, de voltam már tanítványommal és barátnőkkel is. Már sötétedett, mikor mentünk, nagyon hideg volt és esett a hó, ücsörögtünk meg ökörködtünk a forró vízben a gőzben, minden szaunát kipróbáltunk, megmasszíroztuk egymás talpát, nagyon jó volt. Gyakrabban kellene járni, de tényleg, micsoda mázli, hogy Budapest tele van ilyen helyekkel. 

És a Cirkoban, ami a kedvenc mozim, megnéztük a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan-t is végre, ami nagyon kedves, friss levegő a magyar filmek közt, tipikusan az a munka, amiben sok-sok ötlet és kreativitás van, valamint egy csomó jó színész is (végre a színészeket sem találtam mesterkéltnek), és kevés pénz, de ez pont jól van így. Hozzám különösen közel áll, mert egy ismerősöm is játszik benne, és nagyon büszke vagyok rá - no meg nagyon  régóta először úgy éreztem, hogy hozzám, nekem, és talán picit rólam is szól a történet. Nagyon ajánlom, nézzétek meg. Jaaa, és Lenszi pasija a főszereplő (ugye?).

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan

2 megjegyzés:

  1. maradjunk annyiban, hogy teljesen odavagyok Ferenczik Áronért, baromira bejön. <333 #láw

    (a pasim amúgy kikészül ettől, hogy van "zsánerem" [ő nagyon hasonlít az előző pasimra külsőleg], merthogy ez mennyire felszínes, de mit lehet tenni, van valami furcsa és megmagyarázhatatlan ezekben a fiúkban ;))

    VálaszTörlés
  2. Én is nagyon csíptem! Sőt, régen láttam ilyen jó filmet. :)

    VálaszTörlés