2020. május 11., hétfő

Persze Marikát valóban nem lehet lecserélni, nincsen erre lehetőség, viszont beszéltem a felettesével, a fővédőnővel, aki meghallgatott, teljesen megértett és támogatott, és bár természetesen megvédte Marikát (Marikát nyilván nem Marikának hívják), megkérdezte, hogy mit szeretnék, minek örülnék. És kérésemre elérte, hogy Marika kb fél óra múlva felhívott, elnézést kért, felajánlott egy időpontot, és megígérte, hogy ezentúl maximálisan odafigyel rám. Úgy legyen. Egyébként Barni végighallgatta a beszélgetésemet a fővédőnővel, és azt mondja, hogy ő még embert ilyen kedvesen panaszt tenni nem hallott. Pedig eskü, indulatosnak éreztem magam.

Azért nem vagyok csalódott egyébként, mert nem Marika munkájával vagyok elégedetlen, hanem a szervezőkészségével, ettől tőlem lehet tök jó védőnő, hiszen amikor egyszer sikerült végül találkoznunk, akkor jól csinálta azt, amit csinált. Hátha csak egy ilyen visszajelzés kellett neki. 

Délután voltunk kirándulni Leányfalun Barni unokatesójával meg a kutyájával, halálosan sarasak és vizesek lettünk a golditól, akinek a Dunába kell dobálni a labdáját, hogy úszhasson érte, de maximálisan megérte.

Holnapra pedig szereztem pedikűr időpontot, sajnos a régi pedikűrösünknek bedőlt a vállalkozása a járvány miatt. 

Nincsenek megjegyzések: