2021. február 4., csütörtök

home sweet home (to be)

Most, hogy meghirdettük a váci házat (nem azt, amelyikben laktam, hanem a nagynénémét), és egyre közelebbinek érzem, hogy vegyünk egy nagyobb lakást, egyre tisztábban meg tudom fogalmazni, hogy mi az, amiért kb ölni tudnék, úgy hiányzik nekem innen:

  • mosogatógép (ezt asszem, nem kell magyaráznom)
  • egy hatalmas, 8, de inkább 10 személyes ebédlőasztal
  • a nagy, amerikai stílusú, két ajtós hűtőszekrényem Vácról (itt csak egy kb vállig érő van, és az is szar, vagy megfagynak benne a dolgok, vagy alig hidegek), tele lesz finom, egészséges kajákkal  és italokkal mindig, szépen, átláthatóan rendszerezve, és sosem lesz benne semmi felesleges
  • a hatalmas gardróbszekrényem (itt minden összegyűrődik/nem találom)
  • a gyümölcscentrifugám (itt egyszerűen nem tudnám hova tenni)
Végül leegyszerűsítettük a haditervet: eladjuk a váci házat, majd Barniét is, és a kettő árából magunknak veszünk valamit. Annyira várom, hogy meglegyen. Nem is baj, ha nem lesz pöpec állapotú minden, első körben bútorokat sem nagyon kell vennünk, én a saját lakásomban is imádtam, hogy szépen, lassan, szobáról szobára pimpelgettem. 

Majd szeretnék ilyesmi festéseket:



4 megjegyzés:

  1. már most be vagyok zsongva tőle, hogy lesz egy új, nagyobb, full milonkás lakásotok, légyszi minél részletesebben dokumentáld majd a berendezését meg minden!

    VálaszTörlés
  2. Belőlem abszolút hiányzik az otthonteremtés képessége, sajnos a házunkon is látszik.. olyan pont semmilyen :-(

    VálaszTörlés
  3. Nagyon szeretem ezt a sárgát!Mindig a cukorral kikevert tojássárgája jut eszembe róla. Nálam minden helyiségben feltűnik, imádom rózsaszínnel, pinnkel, zölddel, türkizzel.

    VálaszTörlés