2021. április 15., csütörtök

cicifix

Kiszelektáltam az igencsak elhanyagolt fehérneműs fiókomból az összes (amúgy halálosan kényelmes, de nem valami szexi) kismama-bugyit, szoptatós melltartót, elnyűtt fehérneműket stb, egy csomót elviszek Vácra, hátha lesz még rájuk szükség, a nagyon nyúzottakat kidobom - nem sok minden maradt. Valamelyik nap Barnira hagytam Danit délután egy kicsit, letöltöttem a Glamour appot és elszaladtam melltartót venni magamnak. A Women's Secretben két gyönyörű csipke együttest vadásztam, az egyik halványzöld, a másik mustársárga (annyira szeretem ezt a színt). Vicc egyébként, hogy nekik a tavaszi kollekciójuk egy percig sem volt a boltokban elérhető, most meg már le van akciózva, fél áron van minden. Nekem ezek annyira kényelmesek, szinte próbálnom sem kell (azért szoktam), kicsi mellekre hatalmas náluk a választék (és annyi csodás szín van!) - nem mondom, hogy a legjobb minőség, de leárazáskor brutál jó áron megvehetőek, így néhányat váltogatni szoktam, és évekig kitartanak. Szeretem.

Viszont akartam olyan melltartót is, ami még ezeknél is kényelmesebb, és már egy ideje szemezek a Sloggi melltartókkal, csak ott nem vagyok képben, muszáj egyeztetni az eladókkal, és általában sokan vannak, ami elijeszt. Most viszont senki nem volt (amúgy az egész Mammut kongott az ürességtől), úgyhogy nekiálltam próbálni... És úristen. Ismeritek Zero Feel, teljesen varrás nélküli, pihe-puha melltartókat? Konkrétan olyanok, mintha egy felhő venne körül, és közben nagyon szépen formáznak. Nekem egyébként ránézésre nem annyira tetszettek, de miután felpróbáltam néhányat, már egészen másképp néztem rájuk - igazából pont annyira kényelmesek, mintha nem lenne rajtad melltartó, csak közben nem lobog a cicid a szélben. Úgyhogy itt is vettem kettőt (egészen szépeket, egy ilyet, meg egy fehér nem csipkét, mint a képen, itt az volt a cél, hogy fehér póló alá is jók legyenek, amúgy nincs normális Sloggi oldal?), és most újra boldogan húzom ki a fehérneműs fiókomat.

26 megjegyzés:

  1. Én ezekben a Zero Feelekben élek több,, mint 3 éve! Már nem is tudnék rendesben létezni. Az a baj, hogy drága nekem vagy a gyes kevés? :-)))

    Én már bugyiból annyira rászoktam utt az itthonlétben a pamut klasszik bugyikra, hogy képtelen vagyok csiniket venni. Sőt, arra vetemedek, hogy pamutból is egy számmal nagyobbat hordok, mert az még kényelmesebb. :-))))

    VálaszTörlés
  2. De jó! Sokat olvastam róla, be fogok nézni, nekem ilyen felhő feeling kell, én meg terhesség óta nem tudok elviselni magamon merevitős melltartót, egyszerűen úgy érzem, megfulladok benne.

    VálaszTörlés
  3. Ugyan így voltam én is, hogy nem tetszettek, de aztán felpróbáltam és woww, next level!

    Zsuzsa: budaörsi outletben kb fél áron vannak :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Budaorson van Sloggi outlet? Vagy a biatorbagyi Premier Outlet? En is mar evek ota akarok venni. :)

      Törlés
    2. Calzedonia van a Premier Outletben, és ők árulnak Intimissimit is (vagyis Sloggit). A mammut üzletben is voltak félárú darabok egyébként, meg online is láttam több helyen leárazva.

      Törlés
    3. Bocsánat, nagyon összefolyik nekem Budaörs és Biatorbágy, de igen a Premier Outletre gondoltam.
      Ilonka: van külön Sloggi bolt is ott :) csak kicsit eldugott

      Törlés
    4. Budaör nekem vagy 200 km, de hátha egyszer :-)

      Törlés
    5. legutób a Triumphban vettem féláron, szóval nem kell feltétlenül outletbe menni :)

      Törlés
    6. Egyebkent a Sloggi az teljesen onallo marka, vagy hogy mukodik? En azt hittem, a Triumph-nak valami almarkaja, mint az Intimissimi-Tezenis paros. Vagy ez is a Calzedonia-Intimissimi csalad tagja? Vagy egyik sem, hanem kulon brand, csak aruljak tobb fehernemuboltban?

      Törlés
  4. Az Oysho cicifixei is csodásak, én ott vettem a Glamour hétvégén egy merevítőmentes, szuperkényelmes cicitartót.
    Szürkészöld, selymesen puha anyagú és olyan, mintha rajtam sem lenne.

    Köszi szépen a tippet a Sloggival kapcsolatban, kell vennem ilyen zerofeel fehéreket is, mert fehérpóló mániás vagyok és ugye azok alá muszáj. 😏

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. egy ideje fehér póló, ing alá már csak testszínű melltartót hordok, sokkal jobban tetszik, hogy nem üt át így még a fehér szín se

      Törlés
    2. én is azt szoktam, de ebből annyira csúnya barna volt a 'testszínű', hogy nem bírtam megvenni, ezért vettem tört fehéret végül, az nagyon szép.

      Törlés
    3. igeeen, néha annyira sárgás, fura színben adják ezeket a "testszínűeket", hogy nekem is komolyan kell vadásznom olyanra, ami természetesen hat. a törtfehér jól hangzik, lehet, megnézem majd én is :)

      Törlés
    4. Igaz, a testszínű tényleg jobb a fehér pólók/ingek alá, de sajnos az Oysho "testszínű" cicifixei is olyan hervasztó árnyalatúak voltak, hogy nem érezném magam komfortosan bennük. Pedig amúgy nagyon is kényelmesek, csak hát na... Szexinek nem mondanám őket, az biztos.

      Törlés
    5. haha, nekem meg pont olyan sárgás árnyalat kell, hogy ne látsszon át, és amikor konkrétan sehol se lehetett kapni tavaly, végül beruháztam egy sloggira, muszáj nagy úr alapon.

      na, pechemre pont azt tapasztaltam én is, hogy legszívesebben már csak ilyet hordanék. csak mondjuk lenne harmadáron!

      egyszer csak ennek az akciója miatt mentem ki az outletbe, de persze egy darab se volt méretben, pedig a félár az màr jól hangzik...

      Törlés
  5. Ú, ezek a sloggik de jók, köszi a tippet! Majd ha már nem szoptatok 😅

    VálaszTörlés
  6. Nekem a sloggiból egy egyel előbbi széria van, szintén varrás nélküli, tulajdonképpen így néz ki csak nem csipkés. Na, és a lényeg, nekem a bugyi és a melltartó is teljesen kinyúlt, és Anyukám is így járt. :( biztosan rossz szériát fogtunk ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt mondjuk nem tudom, mennyire tartós, nagyon finom, érzékeny konstrukciónak tűnik, amire iszonyúan kell vigyázni. Pedig azt mondták a lányok, 30 fokon gépben is lehet mosni.

      Törlés
    2. Nekem már 4 éves is van, semmi baja. Pedig 40 fokon mosom..és ugye 4 éve , szóval az már jó sok mosás.

      Törlés
    3. nekem 2-3 évesek a Sloggi melltartóim, simán mósógépben mosom heti szinten őket 40 fokon és semmi bajuk. viszont bugyiból (szintén zero) volt ami kitágult ennyi idő alatt

      Törlés
  7. Sloggik a legjobbak. Miota van, mar semmilyen porcikam nem kivanja a klasszik melltartokat. Tobb eve van, teljesen jo x mosas.utan is.

    VálaszTörlés
  8. Na, most azt mondjátok meg, h ez a Sloggi jó kis mellre is, mmint h nem “horpad” be a cucc? Hogy kell ezt elkepzelni? Nekem a két gyerek szoptatása után nem megereszkedtek, hanem epp kisebbek lettek a melleim, szóval én is legtöbbször WS melltartokat veszek, de ez most nagyon elgondolkodtatott.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én amúgy 75B-t hordok, az S-es nekem tök jó. Ez nem ilyen hagyományos kosár, h belehelyezed a cicid, és vagy kitölti, vagy nem, hanem a melltartó idomul szépen hozzád. Amúgy én push up verziót vettem, javaslom, hogy próbáld ki azt is, egy csoda (tényleg!!!)!

      Törlés
    2. Hat ez nagyon jól hangzik! Köszi!!

      Törlés
  9. Hú, annyira dicsértétek ezt a Sloggyt, h ma megnéztem. Bele nem bújtam, h a szívem ne fájdítsam - de asszem ezzel megvárok vmi brutális akciót. 😁

    VálaszTörlés