2021. április 26., hétfő

nonplusz

Én minden non+ kollekciót úgy nézek végig, hogy közben lepkék vannak a hasamban, annyira izgulok közben, hogy hátha szembe jön Az Igazi. Amit muszáj megvenni. Meglepő módon elég gyakran látok olyat, amiről elsőre meg vagyok győződve, hogy ez itt maga Milonka egyenruhája, muszáj, hogy az enyém legyen, aztán nézegetem néhány napig, hogy tényleg növelné az életminőségemet? Valóban nem tudnék nélküle élni? Ha végül nem veszem meg, gondolni fogok rá, hogy de kár? Aztán az esetek 90%-ban úgy vagyok vele, hogy meh, és kb el is felejtem. 

Az utóbbi időben nagyon sok szürkét és feketét hordok, Barni viszont mindig mondogatja, hogy milyen jól állnak nekem a színek, és amúgy tényleg, de legtöbbször mégis feketét veszek, az olyan felnőttes, letisztult és biztonságos. A mostani kollekciójukban viszont vannak nagyon szép világoskék darabok (az úgy nevezett királykék színt gyűlölöm, mondjuk az is van), és eszembe jutott, hogy tavaszra esetleg jó lenne egy ilyen színű ruha. Úgyhogy szombat reggel ráírtam Annalight-ra (aki szintén non+ rajongó), hogy mit szólna egy kis kirándulásra a non+ showroomba (a MOM Parknál rendelnek most), leadtam Danit a nagyszülőknél, felvettem Annát és már robogtunk is. Abban megegyeztünk, hogy mindketten el tudjuk képzelni, hogy az a bolt legyen a gardróbunk, de tényleg, én le vagyok nyűgözve az egyszerű szabásvonalaiktól, a puha, rugalmas anyagoktól és a minimál színektől, imádom. Meséltem már sokszor. 

Én végül egy kék felsővel jöttem haza, amit Barni úgy fogadott, hogy micsoda elbaszott szabása van, merthogy bő és asszimetrikus, de hozzá kell, hogy szokjon, mert szerintem én soha többé nem veszem le ezt a felsőt, amitől rengeteget nőtt az életminőségem. 


Egyébként nem csak a kaland, hanem Annával találkozni is elképesztően jó volt, nem emlékszem, mikor bandáztam utoljára bármelyik barátnőmmel. 

5 megjegyzés:

  1. Oh, mindig csodálom én is a ruháikat, tesómnak van tőlük pár, csoda. Csak én ehhez a márkához túlzottan hájas és túlzottan keveset kereső vagyok :-(

    VálaszTörlés
  2. vékony vagy, csinos, hát peszehogy férfiszemmel béna a ruhának a szabása, ha elrejti a szép alakodat, én is jobban preferálom az áramvonalas ruhákat, szerintem sokkal nőcisebbek, a színe viszont gyönyörű!

    VálaszTörlés
  3. olyan erdekes, regen en is odavoltam a non+-ert,de akkor meg csomo szinben gyartottak minden darabot...van mustarsarga,vilagos zold es menta cuccom toluk, ezeket azota is tok szeretem hordani.mostanaban csak ezekben a mini kollekciokban vannak szinek, de azokban is csak 1-2.
    Nekem azota jobban bejon az Artonme, es a Seehorse collection, szerintem szebbek a szabasvonalak,jobbak a szinek,es nem olyan meregdragak. Nezd meg, hatha tetszenek azok is majd, hasonlo stilus!:)

    VálaszTörlés
  4. nekem van egy két régi non+ ruhám, ami vékony, nem túl jó minőségű anyagból készült, de most, hogy ott voltam a showroomban Annával, le voltam nyűgözve, nagyon jót tett nekik az idő, minden szuper minőségű az anyagok, varrás, szabás, minden. nekem bejön ez, hogy néhány hetente kijönnek egy-egy kollekcióval, egyedi színekkel, aztán vagy lecsapsz rá, vagy nem.

    Ismerem mindkettőt, az AOM-ről írtam is, vettem egy gatyát tőlük, azt nagyon szeretem, és követem is őket, tényleg jó minőségű, de a ruhák szabásáról mindig úgy érzem, hogy nekem nem lenne előnyös. amúgy ők is méregdrágák.

    A Seahorse collection meg vicces, de nem én vagyok, mindig az jut eszembe, hogy anyukámnak tetszene. Amúgy nekem mindkét márka kicsit non+ koppintás. Én hűséges non+-os vagyok, na:).

    VálaszTörlés