2013. november 23., szombat

Wishlist


Maximum magamat tudom idén meglepni ezzel-azzal, de attól még vágyakozhatok dolgok után nem? 

1. Bár van fülhallgatóm, és nem is rossz, de ez a Frends darab olyan gyönyörű, hogy bármit megadnék érte. Jó, bármit azért nem, mert az ára kb 50 000ft, és annyit azért nem. De valljuk be: meseszép. Biztosan jól is szól!

2. Sosem gondoltam volna hogy ennyire odaleszek a rúzsokért, de tény, hogy simán készíthetnék előtte-utána fotókat én is, a rúzs rengeteget dob az arcon, felébreszti, vidámabbá teszi, elvonja a figyelmet a fáradtságról, nagyon tetszik. Nekem eddig piros van, rózsaszín (MAC Girl About Town), meg egy vampos sötét fukszia (MAC Rebel), de valami lilás csoda jöhetne még. Illetve leginkább bármilyen.

3. A harisnya nálam, gondolom mindenkinél, fogyóeszköz, szükségem lenne pár új darabra, és jöhetnek a rövidnadrágjaimhoz a vicces példányok is. A múltkor, mikor Budapesten voltam mulatozás céljából, kilyukadt a harisnyám, és a Zarában gyönyörű mintásakat, ráadásul nagyon jó minőségűeket találtam, pöttyöset, csíkosat, meg még nem is tudom milyeneket, és vettem egyet, de könyörgöm, mi kerül 4000ft egy harisnyában? A pöttyök?

4. Nagyon szeretnék egy komódot a kanapém mögé, a két könyvespolc közé, amibe elsüllyeszthetem a dolgaimat, rápakolhatom a szép kis cuccaimat, kapna valami csodás asztali lámpát, fölé pedig mehetnének a lassan most már tényleg bekereteződő képeim. 
Valahogy így:

5. Előbb-utóbb be fogok szerezni egy étkészletet, mert a sajátom fura méretű, gagyi, teszkós (ez nem lenne baj), bűnronda tányérokból áll, egyszerűen nincsen kedvem belőlük enni, nem hogy más elé tenni. Szóljatok ha tudtok valahol hozzám valót!

6. Kifogyott a szempillaspirálom, és kellene új, és most úgy érzem, hogy ezt a vízálló típust sosem fogom lecserélni: azokon a napokon sem hagyott cserben, amiket végigsírtam. 

13 megjegyzés:

  1. Étkészlet : vivre.hu meg porcelán festékkel fel tudod dobni. Mi is azt csináltuk ;)

    VálaszTörlés
  2. asszem van valahol egy ilyesmi szinű vadiúj rúzsom, sose használtam mert az én színeimhez nagyon nem áll jól. megnézem, ha megvan még, szívesen odaadom.

    VálaszTörlés
  3. az én mostani kedvenceim és szerintem neked is be fognak jönni
    http://www.hm.com/hu/product/15021?article=15021-B#article=15021-B
    http://butlers.hu/tanyerok/mix-it-reggelizo-tanyer-narancs-1626
    http://butlers.hu/tanyerok/home-sweet-home-tanyer-szivek-68839
    http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/40209724/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi! Tényleg nagyon jók. Sajna egyik sem kompletten összerakható készlet. A Butlersben pont voltam ma, a szívecskés nagyon cukker!

      Törlés
  4. Ezt ismered? http://www.hellomonday.hu/

    VálaszTörlés
  5. Nem tudom, nemrég találtam én is..

    VálaszTörlés
  6. De vicces, mert tegnap arról álmodtam, hogy rendeltem innen, és szar volt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg azt írják h minden hétfőn új cuccok, és ma direkt ránéztem, de ugyanazok vannak (90%-ban) mint tegnap.

      Törlés
    2. Igen, bár annak örültem, hogy fent maradt, amin 1 hete filózom :) (igazából megvenném, csak a kiszállítás 1500, elmenni meg nem tudom mikor mennék..)

      Törlés
    3. Rendeltem, és meg vagyok elégedve. Tuti eredeti, és jók. :)

      Törlés
    4. Na, szuper. Én is nézegetem!

      Törlés