2013. december 4., szerda

Viszlát

Napokra előretekintve nincsen egy szabad percem sem megint, néhány hete pedig még nem győztem lóbálni a lábam: milyen fura az élet. Holnap egy jazz koncertre megyek, szombaton pedig megnyitom egy barátnőm kiállítását, ahol nagyon okosakat kell majd mondanom. Ma emiatt összedugtuk a fejünket egy kicsit, és beindult a kreatív vénám. Néhány ötletemmel felforgattam az egész tervet fenekestül, ami miatt az összes szervező szid szerintem, viszont nagyon izgalmas és színes lesz így. 

9 megjegyzés:

  1. "nnak mondjuk kevésbé örülök, hogy a bombabiztosnak gondolt inkognitóm ennyire átlátszó"

    erről mit is kell tudni? lebuktál, és az exférj családja aktívan követgeti a blogod?

    Bocsi. annyira csekélyértelmű medvebocs vagyok, hogy mindig utoljára veszem le, ha valami social happening van. most is megint csak reménykedem, hogy nem lesz bezárva a blog vagy bármi. de ne legyen már; most mégis ki nem tojja telibe, hogy az ilonka férjének a kutyájának a bolhája mit mondott. Vagy mi.

    VálaszTörlés
  2. háhá, most látom, hogy a parabolikusan használt "ilonkámnak" konkrét vetülete is van :D

    VálaszTörlés
  3. Ja, nincs ilyesmi, csak mint kiderült, a régi olvasóim simán rámismernek, pedig azt gondoltam profin álcázom magam. :) igen, Ilonkával már nem lehet csak úgy általánosságban példálózni. Sőt, mostantól azt is igénylem, hogy akkor is jussak eszedbe, ha a gps-eddel veszekedsz.:)

    VálaszTörlés
  4. Gondolom azért, a "régi olvasóim" egy elég komoly kört ölelhet fel..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akikről én tudok, hogy idetaláltak, az csupán 2-3 ember.

      Törlés
  5. En is olvastam a regi blogodat is, de az ujat teljesen veletlenul talaltam meg. Egy darabig nem is jottem ra, ki vagy, csak olvastam mert tetszett. Aztan nalam a plusskutya buktatott le, nagyon karakteres pofija van :-) (Dolgoztam pulikkal egy ideig, tudom, hogy mekkora butasag az, hogy minden puli ugyanugy nez ki). Aztan amikor kitetted az elso "ezt-vennem-fel" kepet a blogra, akkor lettem biztos benne, nagyon hatarozott izlesed ami, ami nyilvan mindig alakul, de azert felismerheto marad.
    De ami miatt valojaban irok, az ez: nyilvan nem tudok minden regi olvasod neveben szolni, de szerintem az egvilagon semmi okod nincs arra, hogy zartta tedd a blogod. Barki peldat vehet arrol, ahogy gondolkozol, meg ahogy epited az eleted. Szoval fel a fejjel, ki a mellel, ahogy Csipike az orias torpe mondana, es legyel nagyon buszke magadra.
    Hogy a regi blogod olvasoi mit gondolnak? Nos en az elso pillanatban nagyon megorultem annak, hogy megtalaltalak. Aztan - erheto modon - nagyon szomoru lettem, amikor leesett, hogy ez mit is jelent, es min mentel keresztul. Aztan azota mar az ido nagy reszeben azt gondolom, hogy "hajra-hajra Ilonka, te egy szuper csajszi vagy!" Meg ha idonkent veled szomorkodom is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm! Jólesik amit írsz. És örülök minden régi olvasónak, meg újnak is, és nem is ez a baj, hogy ti rám találtok, sőt, az nagyon jó, csak ez azt jelenti, hogy könnyen megtalálható vagyok. Egyszerűen vannak emberek, akiket nem szeretném ha olvasnának, sőt, az lenne a legjobb, ha azt sem tudnák hogy a világon vagyok, és szerintem ezen szerintem nem csodálkozhat senki... Ezért az új blog, ezért a változás. Nekem így jobb, így könnyebb. De egyébként meg igazatok van: ez az én életem, szerintem nincsen szégyellnivalóm, és innentől fogva nem foglalkoztat az, hogy ki olvas, és ki mit gondol. Kivéve az ilyen kedves hozzászólásokat, amiktől hangosan felzúgtam itt a tanáriban az asztalomnál, hogy awwwww. :) Szóval nagyon köszi.

      Törlés
  6. Csak egyet erteni tudok Hegyi Szivaccsal... koszonom, hogy ujra olvashatlak!
    (Azt hiszen Cicza blogjaban volt egy kommented, ismeros stilussal, es ugy talaltam ujra rad.
    Barbi Svedorszagbol (telefonrol nehez usert valtani...)

    VálaszTörlés
  7. Már mindent leírtak, a többiek, talán azzal egészíteném ki, hogy nyilván sokkal könnyebb azoknak idetalálni, akik úgy olvastak, hogy másokat is mintegy "körben", mert az ember előbb-utóbb egy link, egy-egy hozzászólás alapján idetalál. Amúgy én először "gyanútlanul" jöttem, ki ez az "új csaj", de a design azonnal nagyon ismerős stílust mutatott...

    VálaszTörlés