2014. január 6., hétfő

Zzzzz

Én is körülbelül annyit tudok elmondani, mint mindenki más akinek a mai volt az első munkanapja idén, hogy megszólalt az ébresztő reggel 6-kor, és majdnem meghaltam, de tényleg, 20 percet kellett állnom a forró zuhany alatt hogy emberi formát öltsek, mondjuk ezt beleszámoltam az időmbe, mert tudtam hogy így lesz. Én ezt nem értem, elméletileg teljesen kipihentem magam, feltöltődtem, akkor mi van? 

A diákokkal sajnos nem lehet mit kezdeni, pedig laza kis  nyuszifeladatokat találtam ki az első napra, újévi fogadalmakat, hogy felírtuk a tábla egyik felére, hogy I hope to/I'm planning to/I would like to/stb, a másikra meg összeszedtüktem nagy kínkeservesen, hogy quit smoking/do more sports/be nicer/stb, és megkértem őket, hogy akkor legyenek szívesek ezeket összepárosítva 5 mondatot a füzetbe. És nem bmeg, ment a nyivákolás, hogy ők ezt nem tudják, fáradtak, nem megy, nehéz (???). Kicsit noszogattam őket, sikertelenül, úgyhogy mondtam, hogy oké, akkor csütörtökön dolgozatot írunk belőle. A legjobb úton haladok hogy igazi szar arc tanár legyen belőlem, de egyszerűen nem tudom mivel tudnám motiválni őket. Le vagyok sújtva, úgy szeretném ha szeretnék az angolt, én annyira lelkes vagyok, ők miért nem (oké, ez költői)?

A másik tragédia, hogy gyümölcssalátát hoztam tízóraira, pedig sült császárszalonnát kívánok puha fehérkenyérrel és lilahagymával. De legalább van most két lyukasórám (most lenne magánórám, de lemondták), ami miatt normál esetben nagyon nyűgös lennék, de most jólesik itt ülni és nézni ki a fejemből. Remélem 10:50-ig történik valami csoda, és jól hazamehetek aludni.

emilydove

14 megjegyzés:

  1. "A másik tragédia, hogy gyümölcssalátát hoztam tízóraira, pedig sült császárszalonnát kívánok puha fehérkenyérrel és lilahagymával"

    Jajj, ezen most nagyon röhögök :)) csípem a humorod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jójó, csak elképzeltem, ahogy előkapod a lilahagymát a tanáriban!
      :-P

      Törlés
    2. én el tudom képzelni, h ez mekkora tragédia, számos kaját hagytam már veszni a hasonló kívánások miatt :)

      Törlés
    3. szerintem a császárszalonna reggelire simán belefér ;)

      Törlés
    4. És a lilahagyma a tanáriban? :)

      Törlés
    5. Meg nálam az is bejátszik, hogy ha keveset alszom, akkor valami ütős kajával kell indítanom a napot,hogy pótoljam az alvást, és ez semmiképp sem a szokásos alma+ jó reggelt keksz! :) szóval megértelek!
      Imádom a hagymát amúgy, remélem holnap posztolsz egy lilahagymás fotót nekünk a tanáriból, Ilonka! :-D

      Törlés
  2. én is 6kor keltem (próbáltam), szóval átérzem :) és azért keltem ilyen korán, mert torznáni mentem, szerintem egy hős vagyok :) kitartás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is, számomra az élettel összeegyeztethetetlen bármilyen testmozgás hajnalban.

      Törlés
    2. "Szerintem is, számomra az élettel összeegyeztethetetlen bármilyen testmozgás hajnalban."

      :D :D true!

      Törlés
    3. ha megszokja az ember, akkor nem anniyra rossz :) és tök jó, h alig lézengenek a teremben, nem kell várni, h legyen szabad futópad.. :)

      Törlés
    4. Tévedés ne essék Csilla, ájultan csodálok mindenkit aki képes erre! :)

      Törlés
    5. hihi, akkor most mégnagyobb hősnek érzem magam :)

      Törlés
  3. ma 6kor kellett volna felkelnem nekem is, élettel összeegyeztethetetlenül elmenni futni a sötétben, de 6:40-g szundiztattam a telefont és nem futottam, mert kb pont ugyanilyen állapotban vagyok mint te:)

    VálaszTörlés