2014. június 23., hétfő

I love you, summer

Szoktam mondani, hogy ha esetleg nem megyek nyaralni, én azt sem bánom, mert én itt, a vízparti városban májustól októberig mindig úgy érzem, hogy nyaralok. Főleg, ha ilyen az idő, mint ma volt. Ma reggel fél 8 körül betekertem a suliba, bent ültem az érettségin 10-ig, majd elintéztem, hogy bekerüljek a suli telefonos flottájába (így most 65ft helyett 7ft-ba fog kerülni egy perc telefonálás, és nagyon remélem, hogy az internetcsomagos mizériám is megoldódik) és futottam még egy kört a T-nél. Aztán hazajöttem, ebédeltem salit, majd letekertem a partra, ami 5 percnyire van a lakásomtól, és olvastam és zenét hallgattam. Kicsit meg is mártóztam, bár halálosan hideg a víz. 


Aztán hazajöttem, és csináltam vacsit, meg kutya, meg kert:


Szóval ezért mondom, hogy itthon egész nyáron olyan, mintha nyaralnék. 

10 megjegyzés:

  1. Szeretnek Molnar Ilonka lenni :)

    VálaszTörlés
  2. Ugyan, csak a Dunakanyarba kell költözni. Ja, és tanárnak állni.;)

    VálaszTörlés
  3. Ilonka, engem csomó kajás képednél érdekel, hogy te tényleg ilyen keveset eszel? Mármint iszonyatosan jól néz ki az a tál, de nekem a fél fogamra se lenne elég, és úgy irigyellek, hogy te meg simán jóllaksz ennyivel! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó a kérdés, igen, én szerintem (ha nincs stressz, nem vagyok kialvatlan/fáradt) elég keveset eszem, nekem ez egy normál vacsi, kenyér nuku. Szerintem én nem csinálom túl jól, de van az a kb 2 kg ami fel-le mozog rajtam, és ha rajtam van, én már nagyon megérzem, és akkor általában kihagyom néhányszor a vacsit, vagy csak gyümölcsöt/zöldséget eszem, és akkor eltűnik. Ez valószínűleg tök béna. :) Ráadásul hétvégente meg néha átesem a ló másik oldalára, és sokat eszem, rendes kajákat, mondjuk gondolom nálatok az lenne a normál evés. Na és olyankor visszajön mondjuk 1 kg.

      Azért mondom, hogy érdekes, hogy ezt kérdezed, mert a múltkor beszélgettem azzal a paraolimpikonnal, talán emlékeztek, aki személyi edző is, és beszéltünk róla, hogy segítene, és ő azt mondta, hogy a mostani 55 kg a 170 centimhez kevés, és izmot kellene felszednem - és valószínűleg akkor csinosabb is lennék (my opinion). És gondolom ehhez nem így kellene enni, ahogy most csinálom. De én természetesen egy buta, hiú fruska vagyok, és 52 kilósan éreztem a legjobban magam, mondjuk akkor előtte nagyon sokat sportoltam (ez tavaly nyáron volt), és akkor szálkás is voltam. De persze aztán nem volt erőm mozogni, és eltűnt rólam az izom. Most a futás mellett súlyzózom is, meg hátizom, mert van gerincferdülésem, de ha én ennél sokkal többet ennék, egyből jönnének fel a kilók.

      Törlés
    2. *csak gyümölcsöt/zöldséget eszem VACSORÁRA, mert reggelire, ebédre azért normálisan kajálok, szóval én nem éheztetem magam abszolút, többször eszem, bár tény, hogy keveset. Pl reggelire is csak 1 banánt meg 2 szelet finn crispet szoktam enni, meg egy rizstejes kávét, de én 10 körül megint eszem tojást, vagy gyümit, ilyesmiket, sőt, délelőtt még néha, pl a suliban szendót is szoktam enni.

      Törlés
  4. Ugyanazt akartam kérdezni... ez volt a vacsora? :o

    VálaszTörlés
  5. Áháá, értem! Fú, erre nekem is át kéne állnom, csak én brutális tudok lenni magammal diéta szempontból, és totál kikészítem a gyomrom, gimiben fél évig napi 2x ettem csak főzeléket, és lefogytam 15 kilót, de utána egy kicsit zsírosabb húslevestől fetrengtem a földön a fájdalomtól, mert nagyon legyengítettem a gyomrom. Azóta semmi ilyen diétát nem nyomtam, mert félek, hogy megint átesnék a ló túlsó oldalára (kivéve candida, de ott mindent ettem). Amúgy én azt olvastam, hogy este gyümit enni nem egészséges, mert rohad a gyomorban éjjel, de lehet, ez hülyeség. Mindenesetre nagyon inspiráló az egészséges táplálkozásod! :) És megértelek, nekem is az a 2 kiló van, kicsit elengedem magam (értsd: két nap egymás után fagyika meg egy rendes vacsi), és már ott is van a kis dög! Én vacsira épp ezért csak levest szoktam enni. :)

    VálaszTörlés