2014. június 21., szombat

No excuses

Tudjátok, hogy óriási kocadohányos vagyok, hetekig semmi, alkohol mellé viszont nagyon szeretek pöfékelni. Csakhogy úgy elharapódzott a dolog az utóbbi időben, hogy már nem 3-4 szál Djarumról, hanem majdnem egy egész doboz Pall Mallről volt szó egy-egy hajnalig tartó buli mellé. És hát tudom én is, hogy undorító szokás, egy-egy buli után 2-3 napig nincsen kedvem edzeni, és mégis szeretem, nem magát a cigarettát meg a füstöt, hanem hogy rágyújtok, a kezemben tartom, és gesztikulálok vele. Tiszta hülye vagyok. Tehát úgy döntöttem, elég volt, a mai nappal vége a dohányzásnak. Ki tart velem? Bögre, te még kitartasz?

10 megjegyzés:

  1. A mai másnaposságom, elhagyott dolgok után, én az alkoholról szokom le, egy időre (hányszor mondtam már), a dohányzás azért már túlzás lenne, de próbálkozom én is. Szóval, mostantól nem gyújtok rá.

    A láncdohányos, rutin cigisből most vicces lesz, nem dohányzom bocs-ba váltani. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem pedig nem vicces, hanem kifejezetten menő lennél!;)

      Törlés
    2. Menőmanó!, avagy hobbit leszek. :) (Reméljük, a legjobbakat!)

      Törlés
  2. a cigi nem menő, tessék leszokni! :)

    VálaszTörlés
  3. kitartok, de mulatkánál elmegy egy-két szál, azt nem tudom megállni. de most az is off.

    VálaszTörlés
  4. Ajjajj. Akkor most tán meg sem szólalnék ;).

    VálaszTörlés
  5. De, szólalj csak, szívesen beveszünk az ügyesen-leszokók csapatába!;)

    VálaszTörlés
  6. 3 napnál tartok. Régen napokig eszembe se jutott, ha nem gyújtottam rá, most viszont úgy döntöttem ha meglesz a vizsga, hát egye fene, leteszem. Hát nem sikerült??! Úgyhogy csütörtök óta semmi..

    VálaszTörlés
  7. Ha jól emlékszem, tavaly szeptember óta pont tegnap este gyújtottam rá (2 szál), hiába, kezdődik, a kiülős-fröccsözős-beszélgetős-néha rágyújtós nyár.
    De az is lehet, hogy most újabb egy évig megint nem lesz egy szál sem. Szerintem, ha idáig eljut az ember, az már teljesen jó.
    És igen, nemcigizni, menő.

    VálaszTörlés