2014. szeptember 1., hétfő

Amúgy

Rólam, rólunk meg csak annyit, hogy jól demonstrálja a lelkiállapotomat, hogy tegnap elhagytam egy tízezrest a farzsebemből, de még ez sem tudja elrontani a kedvem. Ideköltöztette hozzám a gitárját, és gitározni tanít, ami annyira romi, hogy awww. A hétvége körülbelül 5 perc alatt elrepült, egymillió dolgot csináltunk, és minden, minden elképesztően jó volt. Igyekszem közben nem lemaradni a saját életemmel, pénteken egy barátnőmmel ebédeltem, este meg elmentünk fröccsözni a barátaimmal, akiken keresztül őt is ismerem, jó volt, bár még egy kicsit félszegen viselkedünk mások előtt. Persze a családomat is bevonjuk, akik nagyon helyesek vele, és egyből teljesen befogadták. Bármit csinálunk, továbbra is nagyon komoly harmónia van köztünk, és mondogatja is, hogy ő még ilyet nem tapasztalt, hát nekem már volt részem hasonlóban, és ezért is tudom, hogy nagyon, nagyon kell értékelni azt, ami köztünk van.

Én annak idején azt gondoltam a(z ex)férjemről, hogy tökéletes páros vagyunk, de azt már most látom, hogy ez a fiú sokkal, sokkal jobban illik hozzám. Például kettőnknek együtt 8 biciklink van, hát nem csodás? 

9 megjegyzés:

  1. Húú, de hiányoztak már a bejegyzéseid, de gondoltam én, hogy biztos van jobb dolgod, mint blogolni...szép dolog is a szerelem... :)

    VálaszTörlés
  2. 8??azt hittem csak mi vagyunk megrögzöttek. Bár nekünk csak 5 van. Mert egyet elloptak :( - 2eve -

    VálaszTörlés
  3. omg én is szeretnék ilyen sok biciklit :D

    miután kiemeltem a lényeget: szupi jó most neked, maradjon így örökké!!! :)

    VálaszTörlés
  4. Annyira jó,hogy ilyen boldogok vagytok:-) de 8 bicikli?:-D

    VálaszTörlés
  5. van újra kókuszvíz a lidl-ben, ha gondolod még tovább fokozni a jó kedvedet :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, láttam, de felemelték az árát 200 ft-ra, és teljesen megsértődtem ezen, úgyhogy nem veszek. :)

      Törlés
  6. én úgy emlékeztem múltkor is annyi volt: 199 ft

    VálaszTörlés