2015. március 13., péntek

Reggelizünk?

Bár úgy terveztem, hogy suli után azonnal indulok, egyszerűen nem volt erőm bemenni Budapestre, lefeküdtem aludni egy órát, hátha egy kis power nap segít, de nem, a kedvem sem a legjobb, és ami az aktivitást illeti, ennyi volt a mai napom, majd elintézem a sulit hétfőn.

Úgyhogy csináltam tonhalkrémes vacsit, vittem anyunak és apunak is, készülök a holnapi próbára, megnézem a heti Girls adagot és kialszom magam.


Kitaláltuk, hogy mivel ma nem találkozunk, holnap reggel aránylag korán bevonatozom, és romantikus reggelizős randival indítjuk a napot. Általában a Budai Pékségbe járunk, mert az közel van hozzá meg a kutyasétáltatós terepünkhöz, de jó lenne kipróbálni valami mást. Tudom, hogy 1001 jó kávézó van, de nektek van kedvenc reggelizőhelyetek Budapesten? Olyan, ami hangulatos, finom a kávé, van jó reggeli (nem csak péksüti, hanem szendvicsek, bagel, ilyesmi is), és szívesen látják a négylábúakat is?

9 megjegyzés:

  1. Ecocafe Andrassy ut. Mi is ket kutyaval szoktunk menni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, őket személyes ismeretség miatt pont nagyon jól ismerem, ugye, Gabesz? :) Ötcsillagos hely, bár gyanítom, hogy szombat délelőtt kissé túl népszerű.

      Törlés
    2. Köszi, köszi! :)
      A szombat és a vasárnap délelőttök kissé zsúfoltak, de mindenkit szeretettel várunk! Mától (március 14.) ötasztalos a teraszunk is.

      Törlés
  2. A Lumen ;) mellett van egy romkocsma jellegű udvar, csak mostanában zárva látom a kapuját, de valószínűleg tavasszal kinyit. Ott van bundás lenyér is és a kávé is finom, tele érdekes figurával. Sajnos most messze van tőletek, de mi októberben minden nap ott kezdtük a reggelt két héten át (még nem dolgoztam, makik az oviban voltak, ráértünk kávézni).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oooo, ezt en is kiprobalom majd! (3. kiprobalnivalo) arrafele csak a Vostro-t ismerem, az kozepes,

      Törlés
    2. Ehhez hozzatartozik, hogy en toretlenul imadom a romkocsmakat es latod, nemcsak este. :D

      Tamko, ha megnezed, ne lepodj meg, tele van franciakkal es nemcsak fiatal egyetemistakkal, hanem valodi felnottekkel is.

      Törlés
  3. Briós a Pozsonyi úton.
    Szuper hely!

    VálaszTörlés
  4. Én is tervezem, hogy egyszer elviszem a Briós nevű kutyámat a Briósba (a név véletlen egybeesés csupán) :)

    VálaszTörlés
  5. Óóóó én imádom, ezeket a hetvegen valahol reggelizunk, ucsurogjunk, dumaljunk raerosen dolgokat :)
    - Briós: kicsit ki vagyok abrandulva beloluk, szerintem regen jobb volt.
    - Abszolut kedvencem a Kino, ahol hetvegen egész nap van reggeli :) szerintem itt a legjobb az ar-ertek arany, es az egesz helynek annyira jó hangulata van, nagyon szeretem. és van sajttorta!
    - Szendzsó is megér egy látogatást
    - Nemrég próbáltam ki a Most Bisztrót finom volt a croque monsieur es volt hozza jo nagy adag sali, ami plusz pont (mármint hogy nem csak egy falatnyit volt mint sok helyen) egy része viszont fáradt volt, ami meg minuszpont. de összességében nálam kapnak még egy esélyt.
    - és mostanában van két kedvenc helyem ahol orgazmikus a kávé, tényleg a napom fénypontja, ha ihatok :) az egyik hely a fekete a másik a My little Melbourne

    VálaszTörlés