2015. április 16., csütörtök

Are we there yet?

Egyszerűen már nem bírom. De komolyan, kit érdekel ez? A nagyja benne van, még egy csomó (kész) dolgot bele kellene másolni, néhány részt még gatyába rázni, helyretenni a hivatkozásokat, pofásítani a mellékleteket, átnézni, és kész lenne. De egyszerűen már nem bííírom. Ülök felette, és közben a fejemben megy a film biciklizésről, kutyázásról, jógáról, futásról, egy óriási aperol spritzről, egy nagy adag tenger gyümölcseis spagettiről, egy szál Djarumról, Budapestről, a pasimról, romantikázásról, a barátaimról, az életemről. 

Hétfőre el akartam kérni magam, hogy kinyomtassam, beköttessem, de nem engedtek el, ki kellett vennem szabadságot, de legalább kiderült, hogy van ilyenünk. Basszus, fejezzem már be. Ja, és ma írt (hétfő óta) a konzulensem, hogy elolvasta, holnap hívjam fel. Remélem, azt fogja mondani, hogy az egész úgy szar, ahogy van, és írjam át teljesen. Anyuuu.

9 megjegyzés:

  1. :-D
    mondjuk az idő sincs most a segítségedre.
    szerintem én ma többet voltam kinn a cégünk udvarán, mint az irodámban a gép előtt...ilyen napsütéses melegben nem lehet koncentrálniiii!

    VálaszTörlés
  2. Ilyenkor én már nem látom a hibákat, illetve mindent egy nagy kerek hibának látok és ezen csak az segít, ha hetekig nem látom, amit írtam. Erre még egy-két nap sem elég, mert olyankor még frissen emlékszem minden veszőre, úgy meg nehezemre esik kijavítani önmagam.

    Mi a végső határidő?

    VálaszTörlés
  3. Ha segít, a hétvégén állítólag borzalmas lesz az idő :)

    VálaszTörlés
  4. jajj, szerintem a legrosszabb rész, amit most csinálsz. Hivatkozások rendezése, brrrrr. Mellékletek, nyehh. Átnézni, amit már 234525-ször átolvastál és kezded értelmetlennek látni, váááááááááááá.
    De csak kívülről tűnik úgy ;)

    VálaszTörlés
  5. Kitartás! :)
    A hétvégén esős idő lesz, utána hétfőtől jó lesz egész október végéig! :)

    VálaszTörlés