2015. szeptember 12., szombat

You are far

Tegnap este találkoztunk, volt némi small talk, aztán szakítottunk. Szegény, nem számított erre, és nagyon elkeseredettnek tűnt, mikor elváltunk, de ő is azt mondta, tudja, hogy ez a helyes döntés. Egyetértettünk abban, hogy mi nem működünk együtt valami miatt. Amióta elmondtam neki, hogy mik zavarnak, szörnyen rágörcsölt erre az egészre, és minél inkább próbált feszülten megfelelni nekem, engem annál jobban zavart, hogy milyen görcsös, ideges, mű, hülyén viselkedik - de tényleg, már olyan is volt, hogy ült mellettem valami szituban, beszélgettünk másokkal, és pedig egyszer csak felé fordultam, rámosolyogtam, csak egy összenézést szerettem volna, mert hát ő a pasim, vagy mi, ő pedig ijedten visszakérdezett, hogy mi van?, hogy éppen mit csinál rosszul.

Egy vicc volt már az egész, egyfolytában azt próbálta kitalálni, hogy mire vágyom, hogy lenne jó nekem, engem pedig egyre jobban idegesített, hogy mennyire látszik rajta, hogy nem bírja elengedni magát, mindent alárendelt nekem, már-már a megalázkodás szintjéig (ezt neveztem úgy, hogy kiskutya-szerű rajongás). Ördögi kör volt, már egyáltalán nem tudta magát adni, én meg szuperbunkón viselkedtem vele emiatt, amivel még jobban elbizonytalanítottam. A legrosszabbat hoztuk ki egymásból. Tegnap azt mesélte, hogy mielőtt felhívott volna, hogy hol/mikor találkozunk, 10 percig szorongatta a telefonját, elszívott két cigit. 

Nem váltunk el haraggal, egyikünk sem hibáztatja a másikat, és szerintem fogunk még találkozni (és cuccaim is vannak nála), de biztos vagyok benne, és ő is tudja, hogy mi nem vagyunk egymáshoz valók, mindketten boldogabbak leszünk külön. Sajnálom, mert amikor le tudott lazulni, főleg a bensőségesebb pillanatokban, olyankor nagyon jó volt együtt, intellektuálisan pedig tökéletes partner volt - bár az utóbbi időben annyira görcsölt már, hogy beszélgetni se nagyon tudtunk. Egy idő után már nem volt számomra vonzó, nem voltam szerelmes, nem tudtam felnézni rá. Ő pedig mindezek ellenére nagyon szépeket mondott tegnap, hogy egy főnyeremény vagyok, a tökéletes nő, azért akart ennyire, bármit megtett volna értem - basszus. Nem jó érzés. 

Mondjuk az is sokat elmond arról, hogy mennyire fiatal még, és mennyire rosszul látja a dolgokat, hogy ültünk az Anker előtt, kezünkben pohár és cigaretta, jöttek-mentek a vidám fiatalok, és jött arra egy öltönyös, jó kiállású pasi, és ahogy elsétált mellettünk, rám nézett, de csak egy pillanatra, és erre odasúgta a pasim, hogy úúú, hogy megnézett ez a srác, you're back in the game. Erre mondjuk nem tudtam mit mondani. 


8 megjegyzés:

  1. Igazából semmi okosság nem jut most eszembe, meg talán nem is kell, hogy mindig mindenre mondjunk valamit. Így hát küldök egy ölelést neked, tőlem. ;-)

    VálaszTörlés
  2. 2x volt ilyen pasim, az egyikkel összefutottam véletlenül évekkel később, és még akkor is láttam rajta, hogy az önbizalma rögtön, miután meglátott, rezgett, mint a nyárfalevél. Nem jó érzés, kár, hogy így be tud némelyik pasi görcsölni. De tény, többet egyikre sem tudtam férfiként nézni sajnos. Neked is erősebb férfienergiákra van szükséged, lesz, ebben biztos vagyok!

    VálaszTörlés
  3. Ha nem tudsz rá felnézni, az már sajnos úgyis a kapcsolat halála. Illetve vegetálni lehet továbbra is egy ilyen kapcsolatban, csak nincs sok értelme. Nem lehetett könnyű, de szerintem jó döntést hoztál.

    VálaszTörlés
  4. az utolsó bekezdésben írtakról: ez szubjektív. nekem nem az jön le belőle,hogy fiatal, hanem hogy próbált gálánsan elengedni, és éreztetni, hogy nincs para, ne legyen bűntudatod a szakítás miatt. olyan keserédes humor. erre még a sokkal idősebb férfiak döntő többsége sem képes.
    szerintem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves tőled, hogy ezt mondod, de nem ismered őt, és nem voltál ott: nem így értette.

      Törlés
    2. természetesen így van. én csak a posztot ismerem, a szereplőket nem, abból nyilván nem az jön át olvasva, amit te a valóságban megélsz.

      Törlés
    3. (például azon is hezitáltam jódarabig, hogy a "kedves vagy"-ot ironikusan érted-e, mert esetleg bántott a megjegyzésem, vagy tényleg értékelted, hogy próbálom jobb színben feltüntetni a fiút, mint ahogy az igazából történt. mivel nem ismerlek, csak a saját érzéseim kivetülései ezek, ami szerint értelek vagy nem értelek. ilyen műfaj ez a blogolás. :) )

      Törlés