2015. november 10., kedd

An American (and a Hungarian) in Paris

Szóval az történt, hogy találkoztam az amerikánóval. Akkor már eléggé beteg voltam, de a gyógyszer annyira helyretett, hogy táncolgattam is készülés közben (a kolléganőm nem volt itthon pont). Találkoztunk, beültünk valahová, rendeltünk bort, dumáltunk, egész jó volt. Sokszor nagyon felszínesnek találom az amerikaiakat, meg van egy ilyen túllelkesedésük, például azonnal kétségbeesnek, ha 3 másodpercig csend van a beszélgetésben. Én meg eléggé nyugodt, megfontolt ember vagyok, nem beszélek csak azért, hogy beszéljek, és ezt ők furának találhatják, hát most is előfordult ilyen szitu nem egyszer. Azért nem volt rossz, picit idősebb nálam, elvált, van egy fia, a Szilikon-völgyben dogozik, egész jó humora van. Ittunk 3 pohár bort (tudjátok, ezek az 1 dl-es poharak), majd elindultunk, hogy kicsit sétáljunk, és keressünk egy másik helyet.

Itt ezen a ponton szeretném leszögezni, hogy én megírtam neki, mi a szitu, hogy otthon találkozgatok valakivel, és nem romantikus kapcsolatot keresek, hanem partnert, akivel várost nézhetek, ő ezt láttamozta.

Na és akkor sétáltunk mondjuk 200 métert (Szajna-part, balra az Eiffel torony kivilágítva) és akkor felém fordul, hogy can I kiss you? Mondom, eléggé meglepődve, miközben hátrébb léptem kicsit, hogy ezt így most hogy? Hát itt vagyunk Párizsban, jól érezzük magunkat, jól megértjük egymást, és ez annyira romantikus. De mondom, nem ezt beszéltük meg, másfél órája ismerjük egymást, ha akarnék tőle valamit, akkor is korainak tartanám a dolgot, meg hát minden szempontból indokolatlannak találom, hogy mi most itt nekiálljunk csókolózni. Hát de próbáljuk meg, szerinte nem fogom megbánni. Na és akkor volt egy enyhébb dulakodás, én eléggé kiakadtam, hogy no fucking way. 

Hát onnantól már nem volt jó. Én legszívesebben azonnal eljöttem volna, ő meg kifejtette, hogy mit gondolok, ha egy randioldalról találkozom valakivel, akkor az 100%, hogy nem csak a barátom akar lenni. Pont. Úgy látszik, szörnyen naiv vagyok. Na és akkor utána séta közben még többször megfogta a kezem, ami borzasztóan kínos volt, ne már, többször megpróbált megcsókolni, még beszélgettünk erről-arról, majd a találka végén (lekéstem az utolsó metrót) megpróbált meggyőzni, hogy aludjak nála, és ezt úgy adta elő, hogy ő mennyire gáláns, hogy felajánlotta ezt nekem. Na ekkor intettem le egy taxit, és már ültem is befelé, hogy pá pá. Még közben írt egy sms-t, hogy nem gondoltam-e meg magam. 

Értelemszerűen ma nem találkoztam vele:). Pedig nyomult. 

Biztosan én vagyok hülye, de otthon is előfordul, hogy találkozom valakivel, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy muszáj az illetővel csókolóznom, szexelnem. Persze van olyan, hogy olyan őrületes vonzalom van két ember közt, hogy persze, hajrá, de hát itt ilyesmiről abszolút nem volt szó. 

A cuki hokijátékosnak hál'istennek nem meséltem semmit. 

34 megjegyzés:

  1. szilikonvölgy :DDDDDD

    amúgy meg mi ez már. ezek szerint igaz a sztereotípia, és az amerikaiak tényleg mind hülyék?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jó, hát a Szilícium-völgynek nincs semmi értelme:).

      Törlés
    2. Amúgy nem volt hülye, egy intelligens pasi volt, jó fej is szerintem, mesélt az előző kapcsolatairól, a házasságáról, az ismerkedésekről, ebből gondolom.

      Csak épp eléggé meg akart dugni. Tudta ő, hogy én ezt nem akarom, csak, gondolta, majd közben meggyőz.

      Törlés
    3. Uhh, a stílusa alapján lehet mégis a szilikon-völgyből jött. Még az, hogy rámenős ok, de ez a "enyhe dulakodás"....én tuti otthagytam volna a fenébe.

      Törlés
    4. Hát tudod, mikor valaki meg akar csókolni, te meg ellenállsz. Így utólag vicces:). Félni egy pillanatig sem féltem, csak értetlenül álltam a helyzet előtt, hiszen addig olyan jól elbeszélgettünk, jó társaság volt, sokszor megnevettetett, valószínűleg ezért nem fordítottam azonnal hátat.

      Törlés
    5. Vera, ezt most komolyan 318 millió emberre mondtad?

      Törlés
    6. nyilván nem. (ha ismernél, nem feltételeznéd rólam, hogy ilyesmit komolyan gondolok, csak nem könnyű kommentben minden arckifejezést/hangsúlyt átadni.)

      Törlés
  2. Basszus, még jó, hogy csak megcsókolni akart, és nem feldarabolni.

    VálaszTörlés
  3. Basszus Milonka, örülök, hogy nem lett nagyobb baj!

    VálaszTörlés
  4. Hát a legtöbben itthon is azért regisztrálnak ilyen oldalra, hogy könnyebben tudjanak csajozni. Csak ezt itthon van időd kiszűrni. De azért örülök, hogy nem lett semmi baj. Amikor írtad, hogy hamarabb értél haza a kolleganődnél, akkor gondoltam is, hogy elég hamar leráztad:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát biztosan. És köszi.

      De a 'randi' tegnap volt, ez a várakozás a folyosón meg ma.:)

      Törlés
  5. Legalább most már tudja, hogy ha randioldalról találkozik valakivel, akkor is csak max. 99,9% hogy hajlandó vele szexelni.

    VálaszTörlés
  6. hahó,
    örülök, hogy jól vagy, durvább dolog is kisülhetett volna ebből, basszus, milyen emberek vannak...
    nem kommenteltem az előző posztnál, de pont azt írtam volna, hogy a találkozás előtt ne problémázz azon, hogy elmondd-e, hogy várostnézni fogsz egy faszival az oldalról, mert mi van, ha az egész borzalmas lesz, hülye lesz a pasi, vagy mint a példa mutatja, egy barom...

    egyébként van egy tippem, hogy melyik randioldal lehet ez, ahol fent vagy, én ott ismertem meg három éve a férjem, most lesz egy éves a kisfiúnk. szóval szuper "hely" az :)))

    VálaszTörlés
  7. opsz - én mondtam ugyan, hogy találkozz az amerikaival - de egy másikra gondoltam, nem egy ilyen dugósra

    VálaszTörlés
  8. Bakker, ez gáz...Becsüljük meg a magyar jégkorongosokat és vizslás fiúkat :).

    VálaszTörlés
  9. Pontosan, hála az ég, hogy nem mesélted el a hokijátékosnak!

    A történetre pedig igenis szükség volt, mi a francot mesélnénk az utókornak, ha nem keverednénk ilyen kalandokba??? ;)

    Rock 'N Roll Milonka!!!

    VálaszTörlés
  10. velem is történt hasonló, a faszi többször közölte az este során, hogy készen áll (ő fogalmozott így), amúgy meg csak sétáltunk, szóval szürreális volt, majd későbbi szkájp beszélgetésünkön (az utolsón) meglengette a meglengetnivalót, én meghökkenve hátráltam vissza, majd bontottam a vonalat és minden kapcsolatot.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. vizuális típus lévén elképzeltem a meglengetést, meg az arcod :D

      Törlés
    2. ki tudja, ha találkoztunk volna még egyszer, mivel rukkol elő :)

      Törlés
    3. ilyen belengetos sztorim nekem is volt, csak mi meg nem talalkoztunk (hogy miert nem, na az egy kulon sztori...) es akkor kezdett el vetkozni. mondtam hogy ezt ne eroltessuk...

      Törlés
  11. pedig milyen jó is lehetett volna az a nap! kár, hogy ennyi élettapasztalattal a háta mögött nem fogta az első nemet és nem próbálta inkább CSAK jól érezni magát veled.

    VálaszTörlés
  12. ha ez egy tinderes fickó volt, ráadásul külföldön felszedett, akkor ne reménykedjünk abban, hogy mást akarna, mint "azt"...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. attól, hogy külföldön van, miért ne akarhatna mást (is)? pl. Milonka is mást akart, és őt is külföldön szedte föl a pasi, ugyanazon a honlapon.

      Törlés
  13. anélkül hogy beállnék az amerikai pasikat szapulók sorába, halkan jegyzem meg hogy hasonló sztorim, pepitában, volt nekem is az említett oldalon megismert amerikai arccal. Hetekig leveleztünk, majd mikor találkoztunk, Ő konkrétan vérig sértődött amiatt hogy nem vágom tőle magam hanyatt iziben, el is ment a kedvem rögvest az egésztől...sokat agyaltam, miért lehet ez és arra jtottam hogy vagy azért van ez mert őket úgy szocializálják, hogy azonnak kell a visszajelzés mindig, mindenkitől, mindenkinek, vagy pedig van valamiféle prekoncepciójuk a kelet-európai nőkről.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. a Sziget után szoktak ilyen sztorik születni, hogy a magyar nők a külföldi pasikra mennek. Meg ugye ott van a magyar feleségkereső oldal is...

      Törlés
    2. magyar feleségkereső? uhh, ilyenről nem is hallottam, én csak orosz/ukránról tudok. kemény.

      Törlés
  14. szerintem nem nemzetiségtől függ, hogy valaki mekkora gyökér. magyarok is csinálnak ilyesmit meg biztos minden más nemzet is. az amerikaik hülyék sztereotípiát meg különösen cáfolnám (Vera). az ilyen erőszakos nyomulás elképesztően visszataszító.

    VálaszTörlés
  15. öhm... én az indokolatlan péniszes haverom óta képtelen vagyok meglepődni ezen. a nő megmondta, hogy nem akar szexet? tisztázva van, hogy mit akar? teljesen irreális az elképzelés? nem baj, attól még biztos rá lehet venni valahogy... biztos csak úgy mondja... minden nő, aki egy pasival találkozik, tudja, hogy a pasi csakis szexet akarhat tőle, tehát ha találkozik, akkor benne van, csak még kéreti magát..

    ja. persze. hogyne.

    VálaszTörlés
  16. Júj, ez azért para. Nyilván tökmindegy, hogy amerikai volt, ez egy erőszakos bunkó, aki nem ért a szép szóból. Én is örülök azért, hogy nem lett semmi bajod (mondom én, aki 2x is felült első randin egy-egy vadidegen mögé motorra :D).

    VálaszTörlés
  17. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  18. Yuck. Hat, orulok, hogy voltak jo pillanatok is.

    VálaszTörlés
  19. Nemhogy szexeltél volna egy kiadósat :-D

    VálaszTörlés