2015. november 25., szerda

Szerda

Az előbb rossz gombra nyomtam, és majdnem nyitottam egy új blogot, de talán mégse. Tumblr-t is nyitottam 1-2 hónapja, de már arra sem emlékszem, hogy milyen néven, haha. 

Ma szívrohammal indítottam a napot. Kb. másfél hét múlva lesz a gyakornoki minősítő vizsgám, és ma reggel írt egy emailt a vizsga elnöke, amiben arról tájékoztatott, hogy a pont egy éve írt portfólióm az XYZ törvényre hivatkozva érvénytelen. Én itt leizzadtam, kiakadtam, miafasz? Aztán persze kiderült, hogy csak arról van szó, hogy az egyik versenyen készült fotókon látszanak tanulók arccal, és hát, mint tudjuk, ez óriási baj, személyiségi jogok, meg egyéb kutyafülék. El kell küldenem a portfóliót megint, ezúttal képek nélkül, hát jó, úgyis pont akartam ezzel foglalkozgatni egy kicsit néhány órát (nem). Várom, hogy már túl legyek rajta.

Tegnap levágattam a hajam, a fodrászom, aki amúgy szabadságon volt, SOS-ben bejött csak értem, és bár mondtam neki, hogy legyen rövid, azt mondta, szerinte felesleges annyira rövidre, mert ha jól megigazítja, akkor szép lesz. És vágott úgy 5-6 centit a hosszából, majd jól megnyeste a felsőbb, elkopott tincseket, így kicsit fokozatos lett, meg a választék átkerült középről oldalra, és oldalra söpörtük a frufrum is, és tényleg nagyon tetszik így, meg élvezem, hogy szép és egészséges. Valamint az osztályom azt mondta ma, hogy mennyire cuki a hajam, jó lett, ami a legjobb visszajelzés, mert ők, ha valami nem tetszik nekik, akkor tutira nem dicsérgetik. Szóval örülünk, jó nagy borravalót adtam, megérdemli, szívesen ajánlom őt, ha valaki kéri (gödi szalon amúgy).

Pasi ügyben nincs hír, illetve hát van, de leginkább várakozó állásponton vagyok meg próbálom megjegyezni, hogy melyik srác melyik jó csak viccelek.
 

2 megjegyzés:

  1. hát persze, hogy csak viccelsz :D

    VálaszTörlés
  2. én szeretnék elmenni a gödi fodrászhoz, kérem szépen az elérhetõségét (pirosbogre84@gmail.com). köszönöm!

    VálaszTörlés