2016. augusztus 8., hétfő

Monday? No, thank you.

Igen, ahogy nála olvashattátok, Pillával balcsiztunk a hétvégén. Én nem voltam (vagyok) valami nagy passzban, és ez a hétvége most nem a kettőnk barátságáról szólt, hanem mondjuk úgy, hogy támogatni mentem őt, de csak azt csináltam, amihez kedvem volt (ebben mondjuk eléggé jó vagyok), és végül persze jól éreztem magam. Ahogy különböző szitukban egyre több időt töltünk, újra és újra rácsodálkozom, hogy milyen természetes nekünk együtt lenni, semmi stressz, semmi erőlködés. Vasárnap késő este értünk Budapestre, és annyira fáradt voltam, hogy nem volt erőm még várni egy órát a vonatra, és aztán pedig hazavonatozni, és annak ellenére, hogy majd' az egész hétvégét együtt töltöttük, nem volt az bennem, hogy most már haza akarok menni és egyedül akarok lenni (ami ilyen helyzetekben alapvető szokott lenni nálam), hanem tök jó volt Pillánál aludni és reggel együtt készülődni. Ahogy mondani szoktuk, a borsó, meg a héja. 

Mivel nagyon jól kialudtuk magunkat, a hétvége után teljesen le voltam lazulva, és sietnem sem kellett haza, meg el akartam menni az Andrássyra kávét venni, de az csak 9-kor nyit, elmentem reggelizni a Szimplybe a Röser udvarba. Annalight-nak van egy nagyon cuki barija, akivel buliztunk egyszer együtt, és olyan reggelis képeket szokott posztolni az instagramon, hogy minden egyes alkalommal besírok. Na és megkerestem a helyet, és akkor ezennel megkérek mindenkit, hogy menjetek el, és a kedvemért próbáljátok ki a Szimply-t, mert egész konkrétan zseniális. Tudom, hogy mindenre ezt a jelzőt használom, de ez a hely tényleg az. Mutatom a mai reggelimet: 


Ez itt avokádós pirítós paradicsom salsával és céklakrémmel, zöldséglét ittam hozzá, meg kávét. 10/10 pont. Ja, és ezt reprodukálni is fogom. Úristen, milyen finom volt. A többi reggelijük is gasztroorgazmusnak tűnik a képek alapján, azokat is ki kell próbálni (instagramon a #szimply hashtag instant nyálcsorgatáshoz vezet). 

Azóta meg kb ez van: 


5 megjegyzés: